snart

Snart är det dax att börja jobba är så glad över att fått jobbet :)
Imorgon ska Meffi och Emilia till mormor för Ariann ska ditt då :)
Viktor ska skolas in på dagis med den 4/4 ska bli skönt när han är färdiginskolad...
Emilia ska till ridskoln idag med kompisen Nelly.
Jag kanske med ska börja på ridskola haha undra hur det ser ut hehe kommer säkert trilla av flera gånger :) jaja vi får se

Har fått tillbaka kaffekokaren så nu blir det affelatte igen mums.

halva barnaskaran

Idag är bara Viktor och Meffi hemma Emilia och Jakob är hos Farmor med kusinen :)
Jag och Peter och barnen som är hemma har myst lite nu med godis och läsk Viktor fick saft och det älskade han :)
Nu sover Viktor och Meffi äter sin välling och förhoppningsvis somnar hon snabbt för jag och Peter ska faktiskt mysa med en räkmacka och dricka ett glas gott :)
Vi ska kolla på melodifestivalen också.

Imorgon blir det kalas på norrafäladen :)
Peter stannar hemma ch städar hehe så slap jag det denna gången med fan vad nice..
 Nästa vecka är det sportlov då är Emilia hemma ska bli skönt att slippa gå upp så tidigt eller ja det blir nog så ändå med dessa barn hehe.
Nu ska jag snart koka ägg till vår räkmacka. Mums


Sitter i bilen

Hej alla glada just nu sitter jag i bilen med alla barnen. Är på väg till mc och äta sen ska vi till Willis och handla lite. Jakob ska till mormor i dag. Nu ska vi äta mums det ska bli

Alla hjätans dag

Idag är det kärlekensdag. Fick min alla hjätans dag pressent av peter i fredags han är så underbar min man :)
Igår hände inte så mycket faktiskt men det kan vara skönt det med..
Snart ska Emilia till skolan hoppas hon får det roligt idag.
Barnen och jag och min pappa ska väll försöka hitta på något idag...
Jag önskar er en riktigt trevlig alla hjätans dag idag.


Gympa

Igår hade jag jätte trevligt med Jessica. Vi bara tog det lugnt och snacka skit och hade hur trevligt som helst synd bara att kl blev 21:00 så snabbt.. På kvällen när dom andra flickorna kom blev det mycket prat om allt möjligt jätte kul var det och jätte god mat.. Vi fick tacopaj och salade med zatsiki och vårrullar med spenat och fettaost i jätte got var det. Sen efter det blev det kladdkaka mums var det sen var jag tvungen att åka hem :( men det var tur det annars hade jag inte orkat upp idag och gympat med mina två busungar Jakob och Meffi. Dom var jätte duktiga..  Meffi och Robin lekte och sprang och busade men dom var så gulliga.. Jakob och en av hans kompisar sprang ihopa och gympade. Jag och Jennie vi fick stå och gympa ihopa hehe :) men kul var det..
Tänkte på det vad flitig jag är nu jag har börjat blogga igen och jag tycker faktiskt det är skönt och bara få sitta och skriva lite..

Jag längtar till dden 1 mars :)
Nu ska jag se om jag kan läsa lite på boken jag läser så jag kan lämna tillbaka den..


Godmorgon

Idag ska man till Jessicka utan barn och bara ha hur lugn och skönt som helst och givetvis kul ska vi med ha det får vi inte glömma.

Måste berätta jag har fått jobb och är så jäkla glad för det :))

Sen kommer min syster ner till skåne på februarilovet och då ska Emilia och Meffi vara med henne.

Läser en hemsk bok den heter snälla pappa nej.

Då ska man snart skriva på en massa paper :))
Nä nu måste jag gå och göra mig färdig så man kan åka snart  vi fick ju en bilstol till Viktor av söta Lisa så nu ska vi bara fixa bälten till den så vi kan sätta in den i bilen. Sådan tur jag har som har sådana fina vänner.
puss och hej

trevligt kaffeprat

Idag har ungarna fått en ny kompis hon heter Tanja fast Viktor vill inte bli vän med henne riktigt. Men det kommer väll.
Stefan var nere hos mig med sin hund idag och vi drack lite kaffe och åt frukost och snackade gammla tider :) Alltid kul att prata om sådana minnen ibland hehe..
Ibland kan man faktikt sakna den gamla tiden  man har innan man skaffade barn. Nu ser man på sina barn när dom gör något man gjorde själv när man var lite som att räkna till tigger och tidning. Man kommer ihåg så mycket när barnen gör saker i skolan som man själv gjorde. Spelade kingout och hoppahopprep och tvist och allt sånt då ploppar det upp gammla minnen och sånt trevligt :)


Jaha imogon ska man igallafall ha så trevligt med Jessica kommer bli hur kul som helst.
Vi ska bara mysa och ta det lugnt och dricka lite och snacka lite skit det måste man ju göra när man är tjej då har man så mycket skit att prata om :)
Nä nu måste jag gå till min sua viktor..


RSS 2.0