Midsommar

Hoppas alla får en trevlig midsommar.
Ta det nu lugnt med alkoholen så ni inte blir fulla och odrägliga..
Puss och kyss

vad håller ni på med

Barnen är imot mig idag tre mot en Jakob tjatar hella tiden är det inte glass han vill ha så är det välling och är det inte det så är det vatten han är liksom inte nöjd med något. Meffi vill inte sova fast hon är jätte trött där får man springa fram och tillbaka som en jojo. Viktor vet jag inte vad det är med han tror han har lite magknip han bara gnäller och fiser så surt. Emilia är hos en kompis men kommer hem snart hoppas bara hon är snäll mot mig :0)
Peter är i väg med pappas mc med ola. Och jag sitter här och bara vill att mina barn ska lyda mig.

Brölopstestet.

Nu är testet slut!

Du har en lite annorlunda inställning till bröllop i jämförelse med många andra brudar. Ett perfekt bröllop i din värld är lågmält, stilfullt och med bara de allra närmaste samlade till att bevittna cermonin. Bröllopet kan mycket väl hållas på din eller er favoritrestaurang så länge de som du håller av är där.

För dig är det inte bröllopscermonin i sig som är det viktigaste utan snarare livet som gift tillsammans med din utvalde. Din brudklänning är enkel men elegant och behöver inte nödvändigtvis vara vit. Så länge du känner dig bekväm och vacker är du nöjd. Med dina alla dina bra idéer och positiva attityd kommer du utan tvekan att få ett avslappnat och värdigt litet bröllop!

Tips: Tänk dock på att inte göra bröllopet allt för enkelt – man gifter sig förhoppningsvis bara en gång och kanske ångrar du dig senare om du inte lägger ner lite mer energi på det.



Somman

Vilken underbar dag riktigt varm och härligt väder ute.
Imorgon är det ju midsommar och vi har inte fixat någon midsommarstång men det får bli till nästa år.
Emilia och Stephanie är ute och leker och Jakob är soffsittare han ville inte vara ute nu. Han har varit ute på dagis sa han..
Jaha vad händer idag då? Pappas sista jobb dag jippi sen händer inte så mycket. Jag har inte äns tänkt på vad för mat vvi ska äta. Vad vill man äta en sådan här varm dag?
Jag hade nog villjat ha någon sallad idag. Det blir det nog tror jag..
Nu orkar jag inte sitta här och skriva.
Så nu lämnar jag denna blogg förtillfellet

Blogg

Vad duktig jag e nu, nu sitter jag här igen och bloggar. Jag ska ju nästan få medalj för att jag börjat blogga igen ju. Jaha då är det midsommar imorgon så vad ska denna svensson familj göra? Jo vi ska har gäster här och pojkarna ska väll dricka lite alkohol och jag får vara nykter denna midsommar igen jaja jag sliper baksmällan dagen efter ju :0) På lördag ska man till Lund och hälsa på Mamma och fira henne att hon fyllt år.. Sen kanske man kan träffa sin bästis när man ändå är på linero om hon vill och har tid :0) Jag får väll ringa och fråga henne..
Nä nu snart ska jag köra och lämna barnen på dagis. Men först ska jag göra mig färdig.
Kram och kyss

Godmorgon

Jaha då är man vaken har varit vaken ca 2timmar nu. Ja man har ju morgonpiga barn.
Snart ska man lämna barnen på dagis sen kommer en kompis och vi ska snacka lite skit.
Ja det ska bli finnt väder idag man vet inte riktigt vad man ska ta på barnen men jag får nog ta med någon extra kläder. nu ska jag ge mina ungar frukost sådom inte svälter. Eller välter alla grejorna här så som dom springer runder.

Så jävla nice pappas sista dag att jobba idag sen har han semester.
Ha det bra alla
kram o puss

Nu får jag ta och blogga lite

Har inte bloggat på ett tag nu har inte orkat om jag ska vara ärlig.
Det har inte hänt så mycket i det tråkiga svenssonlivet. Inte mer än vanligt.
Viktor har kommit ut och är 3månader och syskonen tycker så mycket om han.
Hur känns det då att vara 4barns mamma? Nja. Det är kul med barn det är det men det är tufft att försöka hinna med alla.
Men det går :0)

Emilia och Jakob ska upp till norrköping på måndag och vara där en vecka hos moster Ariann.
När dom är där ska jag och pappa städa huset noga och ränsa bland lite saker sen veckan där på har Peter semester och då ska vi iväg.

Kom på det nu får nog prata med granen om hon skulle vilja ge kaninen mat och vatten och sen ta in våran post.

Ja det är mycket man måste tänka på när man ska iväg.
Ska bli skönt att pappa får semester nu snart han jobbar sin sista dag imorgon så nice.
Nu måste jag natta lite barn och ta upp Viktor som små gnäller i sängen..


RSS 2.0