Tack

Tack Jasmin och Pappa för hjälpen idag. Nu sitter ni hos frisören och fixar min dotter :-) Jag jag sitter här hemma och mår bajs. Ska bli kul att se henne när hon kommer hem . Tror att jag får hem en ny dotter.
Puss och kram


Sportlov

Bläää för sportlov trodde det skulle vara kul men ha vad jag fick fel. Snorungarna är inte snälla till varandra och inte mot mig heller som är kass igen suckar..

Min underbara pappa kom hem nu och hjälper mig tack så mycket. Det är tur jag har dig.
Får se hur det blir med Emilias klipning idag får hoppas på att man mår bättre annars får någon annan ta det för jag kan inte åka ditt och må skit.

I morgon skulle man ju till basängen hos sjukgymnasten och till mvc men dedt får jag kanske med skita i, Fan också. Bara jag blir frisk till Onsdag för annars blir jag ledsen..

Nu ska jag försöka duscha Jakob se hur det går..
Kram på er alla..


Jaaaa äntligen J the bich är tillbaka

Så kul tack för en rolig lässtund gumman.
Tyckte melonen var rolig det måste jag prova hahaha.

Just nu sitter jag är med min tjocka mage och tänker att jag vill inte mera nu. Meffi satt precis i Peters knä men hon står här nu och vill upp. När jag titta på Meffi när hon satt i knäet på Peter så såg jag henne bakefrån hon liknar karlsson på taket då hehe stakars unge. Hon får skaffa mer hår. Ska till frisören med Emilia i morgon får höra med henne vad hon säger om en hårförlängning på Meffi.

På tisdag ska jag till mvc ska bli skojigt att höra bebisens hjärta fast man känner han sparka och kicka och allt vad han nu gör där inne.

På onsdag ska vi till lund på ul det ska med bli kul och få se han.
Sen på kvällen är det ridskola för Emilia

På  torsdag händer inget specielt merän jag ska till sjukgymnasten det ska jag även på tisdag.

På fredag ska Emilia till ridläger från 9på morgonen till 15,00 Det ska bli kul för henne.

 Nu ska jag gå och ringa ett samtal och kolla upp en sak eller kom på det måste ringa två samtal.

Ha det bra alla. Kram kram..


Fakta om Panik

Jag skulle skriva lite fackta om paninken om vad som händer med kroppen men jag orkade inte sitta och klydda här så jag har en jätte bra sida som ni bara måste läsa om ni är intresserade..
Kram på er.
Puss till dig M love you och du med J och A så klart :-)

Sidan heter: http://www.kbtterapi.se/panik.pdf 
Gå in där och läs.


RSS 2.0