Vilken Jul

Julen var rolig och bra förutom att jag och Peter inte måde så bra det var lite konstigt för ibland måde man jätte bra och ibland kännde man sig som en 90åring. Men idag mår Peter bra och jag mår inte så bra. Har fått i mig lite paj och den guppar upp och ner just nu. Hoppas på att få ha kvar pajen liten stund till igallafall. Hoppas på att detta snart går över så man kan bli glad och normal igen. Nu tänkte jag gå och kissa sen ska jag lägga mig en stund och försöka vila mig så jag kan behålla denna jävla paj...


Passat Bello

Igår passade man Bello hon är så jätte söt. Och Meffi bara älskar henne. Tog lite bilder på dom ihopa jätte gulliga.
Som det har och snöar här det tar ju aldrig slut. Kul för ungarna. Idag ska vi ta upp julgranen så vi kan lägga julklappar under den.

Imorgon kanske man får finnt besök ska bli kul för det var så längesedan :-)




Söndag

Jaha då var det söndag igen tiden går faktiskt väldigt fort nu. På tisdag är jag i vecka 22. På Jakobs födelsedag ska jag till barnmorskan och få höra hjärtljud och lite sånt. På fredag ska jag och Marika julbaka med barnen det ska bli riktigt kul länktar redan dit nu.. Vi ska baka lussebullar knäck och kolla mumms. Det blir inga peparkakor nu det får vi ta sen en annan dag. Kanske bakar det på julafton vi får se vad som händer.
Nu ska jag kolla runder på datan lite och sånt. Ha det bra puss och kram


Vuxenkväll

Jaha nu har alla barnen lagt sig för att sova så nu ska man få lite vuxenkväll kanske om man har tur. Emilia och Meffi dellar ju rum och Emilia kan inte vara riktigt snäll och låta Meffi sova så hon håller på i sängen hella tiden tills Meffi vaknar suck. Vet inte men Emilia har kommit i en sådan jobbig trors nu så jag vet inte var jag ska bli av och göra med henne. Det är ju inte att hon bara går på mig hon är ju riktigt elak mott sina syskon med. Jakob är ju med som han är han lysnar inte vad man säger till han. Säger man att han ska sluta med att skrika tex så bara skrattar han och skriker ännu värre. Jaja man får trösta sig med att det kommer att bli värre hehe.. Meffi har tagit sprutan idag hon var duktig. Pappa har också tagit den han är med duktig ju..

Nu ska jag göra något med mitt liv tror jag hehe kolla lite på tv kanske eller något. Puss och kram


RSS 2.0