Vilken söndag

Jaha då är det söndag idag och natten har varit rent piss, Meffi har inte sovit alls bra inatt. Så idag är jag jätte trött.. Sen när man försöker villa när Meffi äntligen somnat till middag, Hon tyckte det var svårt när Jakob smälde i dörrar och sånt trams. Men effter en stund så fick jag tyst på honnom och Mefii kunde somna. Äntligen tänkte jag Gick och skulle villa trodde jag men då skulle Emilia och Jakob gå ut. Så det var bara till att hjälpa honnom att klä på sig. Sen tänkte jag nu så. Men efter ca 10 min kom dom in igen för det var för kallt. Så dom gick ner där nere igen och lekte. Sen ringde telen. Och efter ca 15min vaknade Meffi igen så det var ingen vilan inte. Nu sitter Meffi i mitt knä och kollar i en bok och Emilia är där nere och leker medans Morfar och Jakob är där ute och skottar snö.

Fan vad min rygg värker Ska tränna den nästa vecka igen  hoppas detta är snart över och att rygg fan kan bli bra. Nä nu ska jag gå och göra något vetigt.


Oj då

Hehe det var ett tag sen jag var och uppdaterade här hehe. Men så är det när man är en upptagen person. Okej jag erkänner att jag inte har orkat heller för att jag har varit lat :-). Idag har man varit på mvc och druckit sockerbelastning allt var normalt.. Jag är faktiskt förvånad över att jag inte behöver äta järntabletter och jag är mycket glad över det.
Är i vecka 29 idag. Har bara 11 veckor kvar :-)
Imorgon ska man till tandläkaren och bli 2000kr fatigare :-( Ja jag ska till sjukgymnasten med och det kostar det med ju tyvärr. Allt kostar nu förtiden tycker jag.. Jakob ska till tandläkaren på torsdag och kolla sin framtand se om vi behöver göra något med den...  Nu ska jag gå och smyga mig ut iköket och ta en bit kladkaka mums..


RSS 2.0