Mums

Idag har man varit hos Jasmin hella dagen och stört sig med henne :) Ungarna var lika vilda där som här hemma. Jaja. Nu väntar jag på Arvid så jag kan göra mat ska prova på något nytt. Det är alltid kul att prova på något nytt... Nu kom han..
Imorgon ska man till Sofie och ta av håret sen bli lite klipt och sen ska man iväg igen.
Puss och kram


Grattis Tanten

Idag blir Jasmin 23 hella år gammal tant eller inte hehe hon är fortfarande en liten flicka som har mycket att lära hehe eller hon kan rätt mycket men än då.. 
Idag fick hon en morgon sång i sina öron av mig vet inte om man ska gilla det men jag sjöng för att vara snäll igalla fall och hon blev glad som tur var :) fast det lät förjävligt hehe..


Ja jag lovade er en bild på viktor när han somnade så det får jag ju ge er..
Här kommer den


Jag måste ha mycket att tänka på.

Eller så är jag bara allment förvirad..
Igår så ringde min tele 11:40 det var Tinna jag skulle göra mina naglar igår och hon frågade mig vad jag gjorde? Jag svarade att jag skulle ta på Viktor för jag hade precis tagit fram kläder till honnom. Sen frågade hon mig om jag sen var på väg till henne så svarade jag nja det kan jag väll men jag ska vara hos dig halv två ju. Hon :Nej det var halv 11 Jag:Oj förlåt jag kommer direkt.
Idag så så bestämde jag med Cissi att jag skulle komma till henne efter dagis för jag skulle lämna julsakerna och sen att vi skulle snacka lite skit för det var jätte längesedan vi sågs. När jag har varit och hämtat barnen på dagis åker jag hem och är här hemma som vanligt sen vid halv 4 tiden sitter jag och dricker kaffe med min pappa och jag kollar i min kalender så ser jag att Cissi fyller ju år snart... Sen går det upp ett ljus och jag springer till telen och ringer Cissi och ber så jätte mycket om förlåtelse för att jag glömmde henne vad gör hon?? Jo hon bara garvar och tycker det är skit kul att jag är så förvirrad och blir inte arg alls så skönt vilken lättnad hehe. Nu har vi bestämt att vi ska träffas imorgon efter dagis igen så nu denna gången ska jag fan inte glömma det. Hon skulle efterlysa mig om jag tog för långt tid på mig..
Nu har jag gjort bort mig två gången på bara två dagar nu hoppas jag inte att jag glömmer hämta barnen på dagis eller jag glömmer att ta hem dom från Cissi.... Det kanske man ska göra hummm jag kan ju säga till Cissi att jag ska bara gå ut och hämta en sak i bilen och sen bara köra hem och lämna barnen där på riktigt hehe skoja bara



Viktor blev trött på mig att jag skrev så han sömnade på golvet nu när jag satt här och skrev.. Tog lite bilder som jag ska lägga in sen..
Puss och kram


Carema

Idag ska man åka till Eslöv med Jakob och ha återbeskök på carema hos logopeden. Se om det går framot med han språk. Jag tycker faktiskt att han är jätte duktig nu på att prata..  Pappa ska vara hemma me dom andra barnen.
Igår gick man och la sig tidigt vad fick man för det jo en jätte pig Viktor kl 03:00 vaknade han och väkte sin storasyster Meffi Sen kunde inte hon vara tyst. 1timme höll dom på en blev det tyst och jag hade svårt att somna om men det gick ju till sist. Nu sitter jag och Viktor här och han är jätte trött. Han sitter och myser i min famn. Man kanske ska gå och vila sig med han idag :)
Nu blir det att ducsha jakob.
puss och kram


mys med barnen

Idag så är Peter och min pappa på firmafest på varsit håll och jag och ungarna ska riktigt mysa framför tv:en och titta på en film men först ska vi äta god mat så vi kan tycka i oss massa godis sen.. Mumms Nä nu ska jag kolla till maten.
Puss och kram


kitty

Jag hoppas hoppas och hoppas på att min älskling kan virka kitty till min underbara Meffi.


Ringen

Idag så tappade jag bort min gift ring. Vi letade och letade vi letade på toa och runt bilen men jag hittade den sen den låg i min jakficka jag kollade om min mobil låg där men det gjorde den inte så har väll ringen glidit av mig konstigt att jag inte märkte det. Jaja men den är hittad och det är skönt det.
Usch tänk om jag inte hade hittat den då hade inte jag varit glad nu.
Nu så är eter ute och går sen när han kommer tillbaka så ska vi kolla film när han duschat..
Imorgon kommer det bli en mys dag med barnen vi ska riktigt bara mysa hella dagen imorgon. Ska handla hem allt möjligt gott till oss..


Nu ska jag gå och fixa till för mys stunden med min man ha det bra
Puss och kram


Ny data

Måste ju göra ett blogginläg med den nya datan.
Har inte skrivit här på ett tag för jag inte hafft lust och ork.
Har hänt ganska mycket jag har varit i väg på olika ställen och så men jag orkar inte skriva om det nu.
Det har hänt mycket med barnen som tex att Viktor har börjat krypa så nu är han överallt :)
Jag kanske börjar skriva mer igen vi får se.
Ha det bra alla
puss och Kram


RSS 2.0