Melodifestivalen

Jaha då har man kollat på melodifestivalen ja det är ju inte så jävla bra låtar nu tycker jag alla dåliga går ju till finnal jävla skit men men skit samma Sverige kommer nog inte vinna ändå.. Nu ska jag gå upp där uppe och ta hand om min man och min pappa. Hoppas du har kul idag Jasmin puss på dig

Älskar dig


Fan vad jag älskar dig du är mitt allt utan dig är jag inget vi har ett så jätte bra förhålande ingen annan har så bra som vi älskar fan vårt fårhålande och dig över allt annat du är min man för resten av våra liv så de så..  Vi passar så bra tillsammans du och jag är som gjorda för varandra det kommer bli du och jag för alltid det vet jag. Inget eller ingen kan förstöra mellan dig och mig. Älskar dig min man över allt annat puss.



Pampers

Pampers blöjorna är bara skit jag hatar dom Jakob bara kissar igenom dom sängen är blött varje jävla dag. Han anvender fortfarande nattblöjan och han är inte mogen att ta bort den än. Men jag ska byta blöjor det ska inte vara pampers igallafall...
Stephanie är fortfarande sjuk vi fick ingen sömn inatt hon var jätte ledsen hella tiden stakarn..
Idag var vi på cubus och handlade för presentkortet vi fick av min syster det blev ett bar byxor till Jakob och en snygg tröja till och ett par byxor till meffi och en jätte snygg tröja till emilia Har lite kvar på presentkortet men får handla en annan dag där igen..

Du är ju störd

Du är ju störd.. På riktigt allså. Man kan ju tro du är 13år eller något jaja du ska vara vuxen skitsnak jobbig är du. Suckar lite gran på dig. Nu orkar jag inte med dig allså.

Sjuka

Jaha nu är alla mina ungar sjuka Emilia är på bättrings väg men hon har bara en sådan hemsk hosta :0( Jakob är med på bättrings väg men nu är meffi sjuk stakarn.. Jaja som tur är så blir dom ju friska.. Idag vet jag inte vad som händer igallafall.. Meffi försöker krypa eller något haha

Sitta utan stöd





Är så glad idag Jakob var hos tandläkaren och han gapade jätte duktig var han.. Och nu kan Meffi sitta utan stöd så glad för det hon satt jätte länge idag utan stöd .Marika var här idag och hämtade sin överraskning hon blev glad vad kul att göra dig glad gumman. Hoppas du får mycket nytta av den. 
Emilia skiten är fortfarande sjuk stakarn men vi får hoppas att hon blir frisk snart.


Idag blir det en ny tatto :0) sååå kul det blir nog en ödla :0)

Puss och kramn på er alla som läser

På fredag

På fredag blir det en ny tatto  :0) skoj skoj jag kommer bli den nya tatto tjejen sen hehe nej men jag vill ha några till och kan man hjälpa Ola att bli bättre så är det ju bara bra ju..

Fettisdagen

Jaha då har man firat fettisdagen med en knullbulle som Jasmin säger. Men firade man fastan svar Nej hehe men man kan ju inte missa fettisdagen ju :0)

mina tattosar




Så här blev dom igår



Denna gjorde peter på mig jag bjuder på att visa mina bristningar och fräknarna på gumpen hehe.







Denna gjorde ola den blev riktigt fin.


fortsättningen


badet på g-hill


Fan vad kul

Fick två stycken tattosar i går Ola gjorde namnet Jakob och Peter gjorde ett hjärta på ballen den blev faktiskt fin för att vara första gången.. Ola var faktiskt duktig igår för namnet Jakob blev jätte fint Tack Ola...
Sen ska Ola göra en ödla på mig kanske till helgen sen så ska namnet Stephanie också på mig så klart får ju inte glömma henne mammas älskling..



Emilia och Jakob är sjuka idag :0( tråkigt feber och hosta mammas älsklingar hoppas ni kryar på er.

borta

Nu är kissarna borta inte än dom som kom och kolla på kissarna ska ta och hämta dom på söndag Jag kommer att sakna dom jätte mycket. Men det är bättre att dom kommer till ett bra hem än att dom är här och inte får komma ut..


Så polisen och han fru nu är Katterna borta nu kan du inte skylla på våra katter mera...

katterna




Idag kommer där en som ska kolla på katterna då får vi se om dom tar någon idag :0) hoppas det
.












Hoppas

Jag hoppas att Ola kan komma idag och göra en tatto på mig igen hehe denna gången blir det jakobs namn. Peter ska med få tatta mig idag :0)

Min tatto

Olas första tatto han gjorde på mig den blev ju inte bäst men den blev bra för att vara första gången vi ska rätta till det som blev fel.

Gadda mig

idag ska jag gadda mig det ska bli kul kommer bilder på det sen :)

Vad ska det bli med de

Ja precis nu är jag trött på dessa prickar som Meffi och Jakob fick i går dom försvinner och kommer tillbaka hella tiden är det virusprickar eller ärt det vattkopper. Jaja det är bara till att vänta och se vad det blir av det.

sonny eriksson w580i

Det var sån jag fick av Marika är faktiskt lite kär i den.

Det var riktigt gott

Nu har jag och min kära man ätit planka det var riktigt gott mmmm det får man göra om snart igen tycker jag..
Meffi sover riktigt gott i Peters famn nu hon ser ut till att ha mysigt.
Jakob börjar bli jätte hes så han börjar bli sjuk stakarn tror meffi med håller på att bli det..
Emilia är frisk änså länge hon börjar skolan på måndag så nu har hon haft ett trevligt sportlov...

Nu har jag fått den

Tack så jätte mycket Marika du är så snäll den är så fin så jätte fin tack så jätte mycket jag blev jätte glad för den nu ska jag ut och gå och se om det funkar med stegräknaren får följa med Peter nu :0) och jag ska prova ringa på den med puss och kram på dig gumman

Lördag den 21/2-09

Ja idag är det lördag Tinia har sovit över hos Emilia vi har precis ätit frukost nu mmm det var gott.. Det blev lugnt för min del igår men här är en som är bakis här hemma hihi..  Min hemlis väntar jag att säga det ät apsolut inget igenkligen inget kul för andra bara för mig hehe och igenkligen är det ju ingen hemlis så det var bara jag som vill göra er nyfikna lite hehe det är så roligt... puss och kram

hemlis

Jag har en hemlis med Marika :0) hihi det kommer kanske ske imorgon :0) det ska bli kul hehehe Nu är ni nyfikna va hehe ni kanske får reda på det imorgan vi får se om jag orkar skriva då :0)

G-hill badet

Ja då har man varit och badat med ungarna och vi hade jätte skoj. Marika och hennes ungar var me med vi hade skit kul men vi saknade Jasmin och hennes ungar och Madde och hennes son saknade vi ju :0( Tråkigt att ni inte kom som vi sa... Men vi hade kul ändå ju.. Nu har man sett Emilia simma med jätte duktig var hon, Hon till och med hoppade från kanten jag ska ladde in filmen här sen så ni kan se de.. Jakob ville inte bada först han var där uppe och kollade på först men sen så var han också i..  Meffi var lite surlig i början hon fick dyka med men det gillade hon inte hon ville ha mat först sen var hon glad skit och tyckte det var skit kul att bada..  Agnes hon bara hoppade i som en galning sötnosen Tinia hoppade i vattnet med som ett vilddjur sen hade vi ju Ronja som var lite sjuk stakarn hon tyckte det var roligt i början men sen var det inte kul mera men det gick jätte bra idag. Tack Marika gumman för denna dagen.. Puss och kram

Du har fan ingen hjärna ju




Du är helt jävla rubbad i huvudet nehe så vi ställer inte upp på dig din jävla fjolla gå och häng dig är du snäll bara för att vi inte hade tidför att jag skulle ringa vårdcentralen och få en tid till Meffi och sen ska vi i väg och handla så vi har mat till ungarna och oss själva och sen att vi inte kan avboka vårt planerande aktivitet som vi ska göra idag så ställer vi aldrig upp allt annat räknas inte då??? Nej det är ju tur att jag har min pappa JA är du avensjuk eller fan jag blir så jävla trött på alla att dom inte har något liv allså måste gå på oss hella tiden nu får de fan vara slut på alla som håller på jag brister av ilska snart.. Nej nu ska jag och meffi gå upp och äta frukost....

Så är det










Jag har guldet du har INGET



























snart helg

Snart helg igen fan vad tiden går fort allså... nu är Marika och hennes ungar på andys lekland tyvärr är inte emilia med för hon tramsade sig men så är det kan man inte sköta sig så..  Nu är hon i storarumet och leker och har kul. Men hon hade nog haft roligare med Tinia och dom jaja hon lär sig av sina mistag som tur är :0)
Jakob är hos dagmamman idag för hon är ledig imorgon..
Meffi siter här hos mig som vanligt hon är lite arg nu för jag inte ger henne mat så det ska jag göra nu.. puss på er

tråkigt ju

ja det är det bilderdagboken funkar inte just nu :-( sååå tråkigt jaja.

Emilia klarade inte sova hos Tinia tråkigt nog så nu får hon inte sova borta på ett tag för hon tramsar hela tiden..

Men Jakob ska faktiskt prova sova hon maika :0) och agnes det ville han nu när vi hämtade emilia han är för go den ungen han ville att vi skulle packa hans väska så kunde han sova där hihi men det ska han få prova....
puss nu ska jag ringa min älskade vän mika som jakob säger

maten färdig

Ja då var det färdig ätit nu då i dag blev det pajer och lite pizza och salad till det det var riktigt gott meffi ått paj och det älskade hon innan des åt hon en bulle inte kanelbulle då utan fralla då som det heter på er dialekt ;0) och det tyckte hon om jätte mycket..

Emilia är hos gulliga Tinia nu och leker med henne och hon ska sova där idag hos henne hoppas det går bra nu :0) Sen imorgon så ska dom iväg berättar sen imorgon när dom har varit där var dom var :0) hihih måste vara lite hemlighetsfull ju..


Och till dig.  Att jag la ut den filmen om att köra mot rött den var inte till dig jag sökte bara på google och sen kom den upp och jag ville ha den på bloggen det var inget mot dig alls..
Fan blir så trött på folk som bara tar åt sig jag ska kunna få skriva och lägga ut vad jag vill på min blogg eller på nätet utan att ni ska störa er eller..

Puss på er...

Haha denna måste ni bara se ju hihi


underbara ungar


super gulliga Agnes


världens gulligaste bild


ireterad är jag

Ja vilket jävla set va nu är jag riktigt arg jag har gått och tänkt mycket på det vad en sa till mig fan vad ledsen jag blir på folk nu skiter jag fullständigt i vad jag skriver har nu skriver jag vad fan jag vill och om vem jag vill bara jag inte nämner namn så är det skitsamma för då är det ju bara den som känner sig träffad det är ju bara den som vet och dom man har sagt det till.. Nu är det så igallafall att vi skåningar bor i sverige alla som säger att vi inte gör det som också bor iskåne som flyttat hit då är dom invanrare här eller blir så arg när jag hör att där är en som säger det till ett litet barn att vi inte pratar svänska att vi pratar skånska och det inte är svenskt vad fan gör ni i skåne då VA då får ni börja prata skånska tycker jag. Sen går han till sina ungar och säger till dom att skånska inte är svenka och då dom ungarna säger det till dom andra snaka om mobing. Vill ni att era barn ska lära sig att moba eller skärp er nu och visa att du är vuxen för fan..

korvstroganoff

Idag blev det korvstroganoff det var jätte gott mmm Imorgon ska jag passa Marikas underbara ungar det ska bli roligt :0) alla barnen får e kompis Emilia och Tinia och Jakob och Agnes och Meffi och Onja.. Ska försöka ta många kort..

snart klar

Ja då  är man snart klar med tvätten vad som får plats igallafall det blir denna maskinen som är i sen får vi elda ikväll så det kan tårka sen är det bara på det imorgon med :0) men det är ju mitt eget fel jag tvättar ju som en galning sen låter jag bara det stigga med tvätt så får jag fullt upp igen jag ska försöka att tvätta lite mer ofta jag som inte har något att göra som bara sitter hemma och inte vågar titta ut igenom dörren.. Haha


Blää

Sån tråkig dag det är idag tvättdag ska försöka tvätta upp all tvätt jag har tänkte jag se om jag hinner det här är ett berg med kläder men det lösser sig nog :)

Emilia ska till en kompis och leka idag och imorgon ska hon till en annan kompis först kommer hon hit imorgon sen ska hon till henne sen :0)

Så skönt det är

Så jävla skönt att han är så jävla bra och värkligen lysnar och tycker att jag har typp rätt. Han är så bra på att lysna vad jag har att säga sen när han svarar så är det bara så skönt att han svarar så det känns värkligen att han är på min sida tack så jävla mycket det betyder mycket för mig.


en bil som kör mot rött


Kossan.se

Sportlov

Idag är det lov för Emilia Så  skönt att få ha henne hemma faktiskt. Jakob ska till dagmamman idag och det tycker han ska bli roligt. Jag och Meffi ska till vc idag.. Jasmin och barnen kommer hit idag och ska äta middag det ska bli jätte skoj. Vet inte vad jag ska skriva mer men jag kan blogga mer sen puss och kram på er..



lite gamla bilder på jasmin och barnen

Franklin

Franklin är där uppe och leker med sina syskon :0)




Vist är dom rätt så lika hehe..


Pappa

Pappa jag älskar dig jätte mycket du är den bästa pappan man kan ha. Du är bäst pappa ställer upp i vått och tårrt gör du.  Du är min tjärna


Peter

Du är min älskade man du betyder så mycket du är mitt allt utan dig hade jag inte kunat vara jag du är mitt allt och jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar dig.

Emilia

Hon är helt underbar den ungen älskar dig mäst av allt du är mammas prinsessa stora damen nu. Det känns som igår att du låg i vagnen du är mitt allt älskar dig jätte mycket gumman


Jakob

Han är den bästa killen i hella värden älskar han jätte mycket han är så härlig min underbara son love you som bara den du är mitt allt killen.

Meffi

Den ungen är så söt älskar henne överallt på denna jord hon är så härlig börjat golra mycket mer nu och skrttar så hjärtligt.

valentine

Jaha då är det allahjärtans dag idag jag och Peter fira de det igår det blev ganska lyckat faktiskt.. Emilia var oss Anna det gick kanske inte så bra för Emilia började tramsa sig när det typ var läggdax och  så hon fick gå hem till sin mormor som bor rätt nära där Jakob sov och det tyckte hon inte var så kul idag Tror att Emilia ångrade sig ganska mycket att hon gick till mormor.. Steff skulle sova hos Jasmin men tyvärr så har Jasmin rygg ont så det blev Marika som fick ta henne och det gick ju bra :0) men det ville inte Meffi inte hehe. Men trots allt så blev det lite lyckat för jag och peter gjorde egna plankor som blev jätte goda sen gick vi till badet och bada hade en hel basäng för oss själva och vi bastade med jätte mysigt sen åkte vi till Marika och hämtade Meffi för hon gjorde så att ingen i huset kunde nästan sova hehe ;0) Där stannade vi en stund och satt och snackka lite skit och det var jätte trevligt fast jag satt mest i telen och försökte övertala Emilia att stanna hoss Anna men ike hon var bestämd att hon skulle inte sova där inte :0( så hon fick sova hos sin mormor men hon hade jätte kul hos Anna och så glad hon är för ponnysarna och hon hade kul när hon gjorde pärlhalsband. Tack Anna och Marika för att ni försökte med dessa besvärliga damer ;0) Bjuder lite på bilder från igår.

brrr kallt var det :0)

vänner


mina älskade barn

Jag älskar er över hela mitt hjärta

längtar

japp det gör jag nu skriver jag om mitt privat liv det är ju inte snällt att låna andras liv hela tiden men nu skiter jag i vad folk  kommebterar eller säger nu skriver jag vad fan jag vill och ingen har med det att göra vill ni inte veta något om mitt liv så ge fan i och läs här då.. Och ni som läser och är nyfikna är välkomna om ni har något snält att kommentera annars så kan ni skita i att kommenera... Tack alla ni som stötat mig innan ni är bara för söta :0) Imorgon är det bara min och Peters dag ingen eller inget ska få fördärva det. Det blir bara han och jag och vi ska ha det romantiskt och mysa puss och kram på er alla


Jasmins liv


Tinias liv

Vilken duktig tjej hon är  som tänker på sin mamma hon är bara 6år och säger att hon kan ta sina små syskon och säger till sin mamma att hon kan ligga kvar i sängen och vila så gullig hon är. Hon har värkligen ett hjärta av guld den ungen.


hemlighet


sudda bort din sura min


Annas liv

Hoppas det är okej att jag lånar ditt liv lite hon hade köpt såna ägg till sin son och sitt fadder barn och till sitt faderbarns syster och det var bliarna i pojk äggen och prinsessor i flick ägget och Simon fick blixten och Jakob fick bärgaren och Emilia fick askungen...


Meffi blir 6månader idag så grattis på dig.


.

Marikas liv

Nu ska jag skriva lite om Marikas liv hon är en underbar person som har bakat idag här var jag var kan ni ta och skita i. Sen somnade hon Ronja i vagnen sen åt dom bullar..

baka


snyft

undrar vad livet hadde blivit
om detta aldirg hänt
bråken och tårar alla gånger jag blev skärmd
diagnos efter diagnos till dagen jag dör
dom säger det ordnar sig men allting är kört
så jag blir galen
utan kvalen
av att inte kunna göra det jag vill har ni svaret?
varför händer detta mig är jag inte värd mer ?
har jag inte haft nog med det som jag har upplevt
efter konsekvenserna av andras misstag
dom säger håll huvet högt imorgon är det en ny dag
så jag blundar
så hårt jag kunnat
drömmer mig bort till någoting annrlounda
men vaknar upp i samma situation
jag lägger svart på vitt
tiden har gått men fattar knappt någonting
vart tog mitt liv vägen
och när ska det vända
försöker mitt bästa men det kommer aldirg att hända

stannar hemma ensam för jag vill inte gå
jag tittar upp mot ingenting för jag kan inte förstå
hur allting flyter samma när allt känns såhär
varför känns allt konstigt och så hopplöst i denna värld ?

alla åren sprang förbi
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
men ingen som fattar
jag hatar det faktum att jag gråter mer än skrattar
vad har jag kvar fick inget val
har skjutit allt åt sidan ända sen jag var barn
och något inombords säger att allting är kört
jag har slitit som ett djur men jag känner mig död
jag gråter och förstår att jag faktist lever än
men jag orkar inte gråta längre kan du ta bort dom ikväll
försöker tränga bort från ögonen när dom fylls
det känns som psyket redan är beredd på att ge upp
så jag slutar treva, slutar skeva
många år av försök för att kunnasätter hinder
jag försöker hålla huvet högt men tårarna rinner
så här har du frågan, var är min låga ?
och vart är ljuset som du stal i allt det svåra

stannar hemma ensam för jag vill inte gå
jag tittar upp mot ingenting för jag kan inte förstå
hur allting flyter samma när allt känns såhär
varför känns allt konstigt och så hopplöst i denna värld ?

le igen


Haha

fan fan fan det är vad jag skriver nu och haha vet inte vad jag ska skriva :0( eller jag har mycket att skriva om men får inte eller får och får jag pratar ju om mitt privatliv då ju och det värkar som jag inte får det. Tack för komentaren föresten Maria eller vad du nu heter Men nu  är inte alla som du och din pojkvän.. Min Man som han är vet om vilka bilder plus han är stolt över hur jag ser ut och han är glad att han är tillsamans med mig och sen var det ju inga nakenbilder jag skickade det var helt vanliga bilder som hon / han kunde gå och ta från porrigt eller från min blogg här..
Sen tycker jag varför ta bilder om man inte kan visa upp dom då är det ju onödigt att ta bilder. Men nu tycker jag att jag börjar prata om mitt privatliv igen så jag ska blogga tråkigt nu resten av denna månaden..

Vet ej om jag kan hålla detta men jag försöker..... Jag älskar att skriva om mitt liv ju :0) men jag kanske kan låna någon annas liv och skriva om det är bara kommentera om där är någon som kan låna ut sig lite kram och puss till ALLA som läser min blogg

bra låt


Skönt

Fan vad där är skönt det känns och få blogga lite det är så skönt att få skriva av sig i bland allså det känns som om man får säga lite vad man tycker vist att man skulle vilja skriva ännu mer men lite får man hålla för sig själv ju. Tycker det är kul att du min älskling att du läser min blogg med synd att du bara inte orkar sita och blogga lite då och då hade faktiskt varit roligt att läsa din blogg. Älskar dig jätte mycket skulle kunna göra vad som hälst för dig det vet du där är allt för mig du och för alltid inget eller ingen kan skilja oss ifårn varandra.. På Fredag ska vi bara ha mys bara du och jag barnen är på olika ställen fan vad mysigt vi ska ha det. Älskar dig som fan..
 

fick denna av Jasmin för längesedan

Detta är en vers av Shorty som lever med Panikångest med.

Jag ska berätta en historia som handlar om hur mitt liv förändrades bara på 1 dag...
jag har haft det i 6år nu och jag hoppas att jag en dag kan få leva normalt
att jag inte böver leva lika begränsat som jag gör just nu
Gud vad jag saknar dig....

[ Refräng ]
för jag har himlen runt hörnet
En egen ängel i en säng
Som om himlens
alla små stjärnor
Sjöng för mig, sjöng för dig
I en underbar refräng
Du är himlen
runt hörnet för mig

[ Vers 1]
Då jag befann mig på ett ställe som var vackert som ett paradis,
ett ställe underbart ja där luften var gratis,
jag kunde gå hur långt jag ville kunde fatta bra beslut,
kunde styra upp mitt liv när livet såg mörkt ut
fick se världens färger och vad den har att ge,
gud vad jag saknar jag kan aldrig förklara det,
varjedag var underbar och jag vill känna de igen,
då jag kunde leva normalt och känna friheten,
känna solen som värmde mig,
shit världen jag äslakde dig
jag levde som en ganska normal 15 åring,
fester och killar var ganska kaxig mellan åren

[ Vers 2]
iida: men vad hände sen då?

jo det var en dag i skolan och jag var endast 16 år
jag hade problemen hemma så livet var rätt hårt,
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
när jag plöttsligt fick en ilning igenom ryggraden
David: - hurru Elin är du okej eller?
Shorty: - nej jag måste dra hem!
för hjärtat gjorde ont ja och marken börja snurra,
kanske var detta bestämt ifrån min början,
trodde jag var sjuk ja det måste vara fysiskt
men fick sen så fick jag reda på att detta var psykiskt
börja undvika platser som gjorde mig rädd
jag trodde nått var fel på mig sa läkarna har inte rätt,
dom hitta inget annat än att ställa diagnosen agrofobi,
panikångest och gav mig antidepressiv....

[ Vers 3]
jag tappar upp ett glas vatten
Lunande tabletter för att sova in på natten,
har vi samma drömmar eller samma mardrömmar,
det finns råttor över allt som högger där det ömmar,
jag tar min sista medicin inför dagen
valde dödsdomen men dommen blev avslagen
en sjukdom som bestämmer över mig,
för kroppen skakar hejdlöst och det gör ont i mig,
hjärtat slår hårt och jag får ingen luft,
jag mår illa, nästan svimmar shit det här e tufft,
min stress och min oro ja det blev till en sjukdom
panikångest vet du ens vad jag talar om?
har haft det i 6 år situationen är knas,
jag kan knappt ta mig utanför dörren för en dag

Emilia

Idag ska Emilia leka med Tinia hon blev så glad när _Tinia ville leka :0) Sen när Marika hämta Tinia blir det kaffe mmmm men sen imorgon kommer Marika hit igen och Pappa får inte äta något imorgon tycker synd om han..

Älskar bullar

Min son Jakob han kommer bli en riktig karl han han tänker fan på sin mamma han. Han sa till peter i dag i morsse att han ville att han skulle handla bullar så sa Peter inte idag men då blev Jakob ireterad och sa att han ville faktiskt att Peter skulle handla bullar för mamma älskade faktiskt det :-)Barn är härliga Det blev faktiskt bullar idag men det var morfar som handlade dom.... Tack Jakob för att det blev bullar idag mamma älskar dig

Suck varför

Nu är jag så jävla trött på att höra om min panikångest och mitt privata liv som ingen har med att göra. Nu är det så att jag och peter är vuxna nog att bestämma över vårt privat liv men om nu det är så jävla vikrigt att veta om vårt privat liv så är det så att jag är bisexuel det betyder att jag tänder på tjejer med och vi hade tänkt att ha en tjej med i vårt sexliv haha ni gick på den va Nej men jag visar precis vilka bilder jag vill till vem jag vill bara peter vet om detta innan så är detta lugnt jag behöver inte gå och fråga vad andra tycker om detta utan vi ska kuna få göra vad vi vill..

Och vad det gäller min panikångest så träffar jag ju inte dessa människor som jag pratar med på internet för det tycker jag ju är för riskabelt vist att det har gått bra för vissa men där är för många som råkar illa ut..
Och Jag blir så jävla trött på att höra om min panikångest vad är det med er tror ni inte att jag har det bara för att jag kan åka iväg till olika ställen ibland med familjen men om ni nu vill veta så har jag planerat in varenda lite minut för att jag ska kunna få åka hem igen om det skulle bli jobbigt och ja ibland har vi fått göra det men oftast går det bra men tyvärr så glädjer jag mig inte på detta vet inte varför men jag tänker bara på att det kanske inte går bra nästa gång eller så..
Så snälla sluta att dra upp min jävla panikångest det blir fan inte bättre av att ni rotar för mycket i den..

Festen

Här kommer lite bilder från igår Fan vad kul vi hade detta får vi göra om..












här är den bästa


Rubrik

Ja då var det en ny dag ska fixa in bilderna från igår in till datan tänkte jag och filmen jag lovat ska jag med fixa idag men pallar inte nu får ta det senare idag.. Är lite trött men jag mår rätt bra ändå :0)

Luder pingvin

nu är jag lite lulig har druckit lite mycket kommer bilder oc h en jätte bra film på Jasmin när hon sjunger en snapsvisa som jag har lärt henne kommer snart in här jag lovar.. Peter somnar Meffi den som inte kan  sova själv som måste sova nära mamma suck jakob är med lite mammig suck jag får inte vara lite lulig själv inte haha nu tror jag peter klarat somna meffi fan vad gött nej jag bara skoja så fort han reste sig från sängen så blev hon ju så klart ledsen jaja.. jag måste gå och tömma tutarna för jag spränger snart.. Jag måste bara säga det att den lilla FITTAN Jessica eller vad hon nu hete han hon har raderat sitt konto på porrigt nu jävla idiot det  var en han vilken jävla idiot..

suck

nu är det Jakobs tur att ha feber :0( stakaren hoppas han blir bättre...

Varför är du kille eller

Fan vad jag kan störra mig på folk som inte utger sig vara den person som dom säger att dom är.. Prata med en jätte trevlig tjej som utger sig att hetta Jessica hon tjata rätt mycket på att jag skulle ge henne bilder tyvärr gav jag henne bilder men inga jag inte kan stå för sen ville jag testa henne för jag blev mistänksam och ville ha hennes nr för ville värkligen veta om det var en tjej. när jag jag fick nr av henne så loggar hon ut och stänger ner jag skickar ett sms som blir misslyckat och skickar igen och det blir med misslyckat sen testar jag ringa och då är nr inte i bruk allså nr finns inte så jävla förbanad jag blir på folk som inte kan prata saning är det så jävla svårt eller??
Jaja jag bjuder på dom bilderna Jessica eller vad du nu heter.
Det är bara synd om den tjejen som denna människa har lagt ut på porrsida som kanske inte vet om detta och så gör han hon kanske det med mig med men jag lovar ser jag mig själv med dom bilderna på internet så vet jag vem det är ju..

Detta har jag tänkt på väldigt länge

Jag hade en kompis för ett bra tag sedan och hon var väldigt bra på att snaka skit om andra tråkigt nog hon snakade skit om såna vi kände ihopa kompisar som var ihopa med sina sambosar och sånt dom snakade hon väldigt mycket om att det var fel på den enne och sånt... Men nu sitter jag här och tänker hon måste säkert ha sutit och snakat skit om mitt och peters förhålande med hur dåligt jag är eller peter hur dåliga vi är det är så jävla ireterande att gå här och nästan veta att hon sitter och pratar massa skit om oss med..
Dert är tråkigt med folk som inte kan stå för dom säger...

jaha

då har man varit hon vc med meffi och hon hade öroninflamation :( tredje gången nu.. fan vad tråkigt... Jag skriver mer sen när jag har tid hej dp så länge

snode denna med








Gör så här fyll i rutorna här nedan


Jag vet inte hur jag ska säga det här, men ___1___. Jag tror jag förstod det ___2___ ___3___ och jag såg dig ___4___ ___5___.
Jag är säker på att du är ___6___ nog att förstå ___7___.
Jag skickar tillbaka ___8___, men jag behåller ___9___ som ett minne.
Du ska även veta att jag ___10___ ___11___.
___12___,
-ditt namn-


1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?

Blå - vår romans är slut
Röd - vår affär är död
Vit - jag ska gå i kloster
Svart - jag avskyr dig
Grön - våra horoskop passar inte ihop
Grå - du är ett pervo
Gul - jag går på gatan
Rosa - dina näsborrar är en förolämpning
Brun - maffian är ute efter dig
Ingen tröja - du är en nolla
Annan - jag är kär i din syster


2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
Januari - den där natten
Februari - i fjol
Mars - när din dvärg bet mig
April - när jag trippade på sesamfrön
Maj - senaste första maj
Juni - när du satte bojor på mig
Juli - när jag kräktes
Augusti - när jag såg det krympta huvudet
September - när vi badade nakna
Oktober - när jag reciterade "Tomten"
November - när din fårhund löpte amok
December - när jag bytte tennisskor


3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
Tacos - i din lya
Pizza - i din campingbil
Pasta - utanför Säffle
Hamburgare - under bussen
Sallad - medan du åt enchiladas
Kyckling - i din garderob
Kebab - med Knutby-pastorn
Fisk - när din fårhund löpte amok
Mackor - på Hare Krishna-avslutningen
Lasagne - på mentalsjukhuset
Korv - i trans
Annat - med paret Bush

4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
Gul - stöta på
Röd - förolämpa
Svart - ignorera
Blå - knocka
Lila - hälla sirap på
Vit - karva dina initialer i
Grå - slita kläderna av
Brun - sätta blodiglar på
Orange - snöpa
Rosa - slita tupén av
Barfota - sitta på
Annat - driva ut


5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
Svart - min bästa vän
Vit - min far
Grå - Carl Bildt
Brun - min pruttkudde
Lila - min senapsufflé
Röd - Björne
Blå - min avocadoplanta
Gul - min brevvän i Ghana
Orange - min Carl Larsson-samling
Rosa - Djurgårdens förstakedja
Inga - min Ingvar Carlsson-staty
Annat - den galne munken


6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
Scrubs - man
O.C. - känslig
One Tree Hill - öppen
Heroes - köldskadad
Lost - påtänd
House - ärrad
Simpsons - feg
Aktuellt - mongolisk
Idol - masochistisk
Family Guy - senil
Andra Avenyn - borgerlig
Annat - skamsen


7. HUMÖR JUST NU?
Glad - hur dåligt jag mått
Ledsen - hur trist du är
Uttråkad - att Jultomten inte finns
Arg - att dina finnar är i sista stadiet
Deprimerad - att vi är kusiner
Uppspelt - att det inte finns någon lösning för
Nervös - Mellanöstern
Orolig - att din Honda suger
Apatisk - att jag har bytt kön
Skamsen - att jag är allergisk mot din hamster
Kramsugen - att jag tänder på sopåkare
Överlycklig - att jag är en klon
Annat - att Äntligen Hemma är botten

8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
Vit - din ring
Gul - dina kärleksbrev
Röd - din Darth Vader-poster
Svart - din tama sten
Blå - soffdynorna
Grön - bilderna av Halmstad
Orange - dina löständer
Brun - din adressbok
Grå - våra matchande Snobben-haklappar
Lila - dina gamla lottokuponger
Rosa - de avklippta tånaglarna
Annan - dina lumpen-minnen


9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B - ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F - din granne Magnus
G/H - min oskuld
I/J - resultaten av blodprovet
K/L - ditt vänsteröra
M/N - ditt självmordsbrev
O/P - mitt förstånd
Q/R - din mamma
S/T - din fjärilssamling
U/V/W - ditt brottsregister
X/Y/Z - Dennis trikåer
Å/Ä/Ö - ditt gymnasiebetyg


10.SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B - alltid ska minnas
C/D - aldrig ska glömma
E/F - att jag alltid velat bryta
G/H - aldrig öppet hånat
I/J - alltid känt mig smutsig inför
K/L - ska upplysa skatteverket om
M/N - att jag berättade i bikten om
O/P - intervjuas av Aftonbladet om
Q/R - informerat psykiatern om
S/T - mår illa när jag tänker på
U/V/W - alltid ska försöka glömma
X/Y/Z - klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö - aldrig tyckt om


11. VAD DRICKER DU HELST?
Vatten - vår vänskap
Öl - senilitet
Läsk - ett nytt liv som klon
Saft - eskimåreinkarnation
Mjölk - hyreshuset
Vin - kokainmissbruk
Cider - ett passionerat intresse för möss
Juice - Lasse Berghagen-imitationer
Mineralvatten - pinsamma utslag
Oboy - aubergine-fetishism
Whisky - att sabba andra världskriget
Annat - att hata Föllinge


12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
Thailand - Varma hälsningar
USA - Med vänlig hälsning
England - Lycka till på permissionen
Spanien - Gå och dränk dig
Kina - Äcklade hälsningar
Tyskland - Med lättnad
Japan - Stick å brinn
Grekland - Din eviga fiende
Australien - Hälsa din groda Leonard
Egypten - Stick nu
Frankrike - I smärta
Annat - Hälsa din läskiga familj





Så här blev min


Jag vet inte hur jag ska säga det här, men  maffian är ute efter dig. Jag tror jag förstod det  när jag reciterade "Tomten med paret Bush och jag såg dig  driva ut min Ingvar Carlsson-staty.
Jag är säker på att du är skamsen nog att förstå att Jultomten inte finns.
Jag skickar tillbaka din ring, men jag behåller oljeaktierna som ett minne.
Du ska även veta att jag  alltid ska minnas aubergine-fetishism.
Varma hälsningar
-Camilla-

Jag vill me försöka

Skriv ditt namn vanligt : camilla

Skriv ditt namn med lill fingret: camilla

Skriv ditt namn med din armbåge: cam illa
skriv ditt namn med din haka: ca mkjl.l.a
Skriv ditt namn med din tugan.camilla
skriv ditt namn med din panna: cfa miuolla

skriv ditt namn med din näsa: camilla

Haha detta var ju kul haha dålig humer jag vet

Snodde denna med från Jasmin hehe

bvc

ja då har man varit på bvc och det gick jätte bra Meffi var så duktig... Nu väger min budda 7470gr hon har gått upp 400gr och hon är 69 cmlång :0) stor flicka är hon..

Somna nu

Jaha då sitter jag vid datan och hoppas på att det går fort för att Jakob ska somna..
Idag har Linnea varit här det var kul hon kanske kommer imorgon igen :D vad roligt.. Alltid  kul att sitta och snacka lite skit och dricka lite kaffe och sen med Linnea som man inte pratat på ett tag med men det får bli ändring på det nu får vi börja träffas tycker jag...

Jag tänkte lägga in lite bilder här nu på dopet som jag lovade. Så här kommer lite bilder.
Puss och kram på er



 
                           

Rex

Skulle igenkligen passa Rex idag men det blev inte så för stakars Melizza har feber och är sjuk hoppas att hon blir bättre snart. Vi kommer nog upp till er sen gumman puss och kram

Eld i baken

Ja i dag har min gubbe fått eld i gumpen på riktigt.. Jag och Meffi sat vid datan och Peter sat ochh höl på med elden sen hörde jag hur veden exploderade och det sköts ut glöd ut från kaminen och rakt på peter och på mig Meffi klarade sig som tur var. Hela golvet framför kaminen låg där glöd och på Peters byxor var där med mycket glöd över allt sen såg jag att han hade glöd i gumpen ocså som höll på att glöda och jag fick släkt det som tur var han fick det varmt om gumpen minsan. Vi fick släkt över allt så nu är där många hål i hans byxor och bränmärken på golvet vi får ta och fixa det sen.. Tur att det inte var någon som kom till skada..

Snart får jag den

Idag har Marika varit här det var jätte skoj vi var på City gross och denna gången gick det bra :0D Idag har jag och Marika syndat vi har ätit en semla eller knullbulle som det heter för visa hihi...
jaha då är det bara 17-18 dagar kvar till min sak hehe :0) Jag bara längtar den är såååå fin :)

Meffi är lite små gnällig så jag tror hon håller på att bli sjuk :( Jag har själv ont i halsen så skulle inte förvåna mig att vi blir sjuka snart...
Puss och kram på er

måndag i morgon

Ja då kommer Min älskade vän hit Marika :0) och smaskar på smörgåstårtan :0D..   Det gick lugnt till idag det var inte så många som kom det var bara Anna och hennes Jonas och hennes söta son Simon Sam var sjuk :0( får täffa han en annan dag jag ska ju dit snart ju.. Sen var faddern Jessica och hennes kille Jörgen och hennes söta son Kevin äntligen fick han sina presenter hehe det var ju ett tag sen det var för två födelsedagar hehe jag vet jag är dålig på att komma men du vet varför och jag är glad att du förstår gumman. Sen kom ju den andra faddern Jasmin och hennes kille och hennes underbara döttrar Melizza och Vanezza sen var ju min pappa och våra barn också här ju sen var här ingen mer lugnt och skönt var det vist man hade velat bjuda fler om jag bara hade klarat det detta var ju jätte jobbigt bara detta men det gick bra ändå. Men det hade varit kul om man hade kunat bjuda fler i släkten ju men tyvärr är det så. Jag hoppas att ni för står..
Nu ska jag ta och fixa inför beckfilmen hoppas på att snart peter slutar att babla i telen..
puss och kram på er alla

Över

Nu är dopet över  Tack för kommentaren Marika.. Dopet gick jätte bra men ändå så skönt att det är över. Meffi fick jätte finna peresenter tack alla för dom. Det var riktigt gott att äta smörgåstårta mmm nu ska jag bara ta det lugnt bilder kommer sen puss och kram

RSS 2.0