Nytt år

Jaha då var det nyår idag vi har gjort mycket idag.. Emilia har fått bytta rum hon har rumet där uppe och Meffi har Emilias gammla rum det blev jätte fint. Jakobs rum blev med fint. Vi har städat det..
Idag har vi ätit vitlöksbröd som jag gjorde själv mmm det blev jätte gott. Nu har vi ätit potatsgratäng och fläskfilee mmm det var jätte gott sen ska vi äta glass och fruktsallad...  Sen ska vi ha lite ostbrika.. Det blir bara att äta idag känns det som :0) Kommer att gå upp ivikt  istället för att gå ner i vikt jaja jag får ut och springa sen.. Jag ska nog inte ha svårt att bli av med min vikt bara jag ger mig in på det så.. Nu springer Emilia och Jakob omkring där uppe fast dom inte får det. Meffi ligger i våran säng och pratar med sig själv eller nu kom Peter och prata med henne :0) Pappa är där uppe med och säger inte till barnen jaja.. 
.

Handla

Idag ska vi handla lite inför i morgon :0) vi ska ha tre rätters middag i morgon det  ska bli mumsigt :0)
Ska bli mysigt i morgon. Ska snart gå och göra mig igordning så vi kan köra iväg och handla...

penecelin

Nu har steff gått på kåvepenin i 3dagar hon är jätte duktig på att ta det..
Jakob tycker det är kul att leka med sina nya saker.
Emilia tycker det är kul att spela sitt nya häst spel.
Peter siter vid datan och kollar runder
Pappa tittar på tv där uppe..    

Grattis Jakob

Grattis min prins idag blir du 3år mammas älskling.. Idag kommer Emilia med mormor och sen kommer kanske Jasmin med sina underbara barn hit idag och Kim :0)   

Stephanie

Igår var vi med steff på sjukhuset för steffs öron vi var där ca kl19:00 var hemma igen 02:30 Hon hade öroninflamation så nu går hon på kåvepenin. 4 månader och sin första öroninflamation stakars unge..  Fredrik och Natta var här i iår dom har stannat till idag för Fredrik fick vinter kräksjukan och nu på morgonen så fick Natta det med. Tycker synd om er men nu får vi säkert det med :0( så nyårsafton får vi nog fira den med vinterkräksjukan trevligt (not) Jaja det får ju gå ju..

När

När blir man frisk från detta jävla möget. Peters öron blöde igår jag tycker att han ska åka in men det tycker inte han men jag ska försöka få min vilja igenom så han kan få medecin. Jakob har feber och jag är förkyld fortfarande emilia börjar bli frisk och steff är med jätte förkyld med hosta... Min älsta dotter Jasmin är frisk som tur är :0)  Hon  sliper detta hoppas jag. Saknar henne och hennes barn och hennes myskompis Kim hihi. Tänkte att jag skulle ringa till henne snart...  Jag och Pappa och steff och Jakob ska iväg och handla present till Jakob han fyller ju år på söndag.. Emilia och peter ska iväg och köra lite cross..  Jag kommer med lite nya bilder snart..

JULAFTON

Ja då var det julafton idag God jul till er alla.. Igår var det bingo men vi ban inte ett skit tyvärr inte Jasmin eller Kim heller ska kolla dom igen sen om man missade något.  Nu har vi bakat lussebullar ischoklad vit och piggsvin.. Tiden har gott som bara den nu i slutet så nu har jag duchat och peter är i duchen nu sen ska vi börja med maten sen kommer ju tomten :0) Barnen har hunit med att bråka idag med tyvärr men det får man räkna med..

En dag kvar

Ja imorgon är det jul. Idag ska vi spela bingolotto och handla inför imorgon :0) ska försöka städa här idag med om det går..  Myckat att göra till imorgon sen ska vi bara barka imorgon det ska bli kul :) Jag ska försöka få pappa att ta med Jakob idag nu till affären så kan jag börja städa jag ska höra med han :0) Jag mår mycket bättre idag änså länge.. Steff värkar med må bättre jakob med..  Igår var Jasmin och Kim och Vanezza här en stund det var mycket trevligt. Hoppas dom kan komma en stund idag med.. Nu ska jag gå och göra lite igordning här..

Snart jul

Fan vad tiden går fort snart jul.. Idag mår jag bajs är genom förkyld och ont i hela kroppen och jätte ont i huvudet. Emilia mår mycket bättre :0) vilken tur hon har varit sjuk nu i en vecka stackarn. Stephanie är också jätte förkyld :0( Jakob är med genom förkyld och har hosta. Peter mår med rätt okej han är fortfarande lite slö men han har ingen feber.. Han är på jobbet idag han ska jobba imorgon med.. Pappa han har inte känt av något än hoppas han får bli frisk. Så typiskt vi kannske kommer ligga här under jul och är sjuka men fan vi ska inte hänga läpp för det vi ska försöka ha kul ändå :0) Imorgon så är det uppsittarkväll och det ska vi titta på. Jasmin skulle komma hit vi får ju hoppas på att hon gör det så hon inte gör något annat :0) Saknar ju henne nu ju det var ju ett tag sen vi träffades. Nu ska jag gå och lägga mig en stund igen..

bläää

Idag är det min tur att må dåligt jävla skit är det. Men jag har igallafall vänner som älskar mig och det är ju tur. :0)

sjuklingar

Tycker synd om er men Emilia börjar faktiskt bli bättre men Peter är fortfarande kass och Meffi börjar med bli dåligt :( Jakob börjar få en rälig hosta och jag har ont i huvudet. Det är bara Pappa som känner sig bra änså länge..

Desirée ska komma hit idag det ska bli kul :0) Så att Emilia och hon kan leka.


Är så himmla glad jag har kommit under 60 kg nu och jag kan få på mig mina byxor vist att dom sitter lite tait men jag får på dom igallafal :0D

det var inte så lätt

jaha det var inte så lätt som jag trode att bytta efternamn men det ska gå ändå men det tar bara lite längre tid att göra det...

Emilia är mycket bättre idag

Peter har fortfarande feber men inte lika mycket som igår.

Stephanie sitter i peters knä och tittar på datan hon är helt inne i det.

Jakob spelar pomes spelet...

Då har man varit i väg

jaha då är man färdig med nästan alla julklapparna.  Så skönt att vara färdig. Har bara till Peter kvar och pappa sen är jag färdig.

Då var det klart

Vi ska byta efternamn vi har hittat ett nytt som vi båda tycker om :0) så det är bara till att ringa skatteverket imoron och fixa det hoppas bara att vi får ha det efternamnet så att det inte är beslagtaget :0) Nu sk jag kolla runder lite..

sjuklingar

Ska snart ringa vårdcentralen för Emilia har haft ont i halsen nu jätte länge sen i måndes och hon har haft feber.
Peter han jobbar fast han har 39 graders feber fast han sa att han ongrar sig lite nu när jag pratade med han.
Vi har haft en jätte jobbig natt Steff hon somnade inte förän 23:00 och sen började Jakob och tramsa sig och sen började Emilia yra och sen Peter ligga och frysa så jag har inte haft någon bra natt i natt men får vila mig sen.. Nu ska jag ringa vc...

Efternamnsbyte

Jag och min älskling funderar på att byta efternamn till något eget. Vi tycker det skulle vara kul att heta något annat inte för att vi ogillar detta efternamn vi har nu men det hade varit kul bara att vi hade haft något eget vår lilla familj. Jag har varit inne på en sida och kollat upp lite olika efternamn så sen när min kära man har villat färdigt, (Han vilar för han är sjuk ) så ska jag  visa han dom namnförslagen och se vad han tycker hoppas han tycker om något av det.. där är ett jag är fötjust i men det kan jag inte säga än :0) Det får bli min lilla hemlighet änså länge..

Jakob och Emilia är där uppe och leker fint för en gångsskull hör att dom är faktiskt på väg ner nu :0) Emilia börjar faktiskt bli bätte som tur är...

Stephanie sitter som vanligt här med mig hon är sån mammagris.

Min älskling han ligger och vilar för han är sjuk stakarn

Pappa är hos min farmor och farfar och hälsar på dom och ger dom deras julklapp. Han har varit på julbord på sitt jobb.

Vänner

Tack för att ni finns mina vänner och förstår mig.

Anna tack för att du finns och förstår och lysnar på mig och tack Jasmin att du med finns vad hade jag gjort utan er ni är mina änglar.
Jag är så trött på folk som inte tror och förstår mig hur jag känner men ni två och givet vis min man och min pappa ni förstår mig. Ni blir fan inte sura och gnälliga om det är något. Ni är så snälla och hjälper mig om det är något som är svårt tack för det.
Jag vill inget annat än att klara mig själv igenkligen men tyvärr så har jag fått detta jävla skitet :0( Jag har inte valt att få detta och vill inte ha detta och försöker göra allt för att få bort det men vissa tror ju inte på att jag gör det heller men det får stå för dom jag är så trött på att höra alla jävla negativa sidor ni kan ta era jävla negativa kritik och ge det till någon som bryr sig för jag gör inte det. Det är ju bättre att ha få riktiga vänner än många falska vänner.  puss på er alla mina riktiga vänner

Jordskalv

Jaha då har man varit med om ett jordskalv och det var inte så trevligt. Trodde först att jag hade någon halisation att det skakade men tydligen så var det ett jordskalv. Jag låg i sängen med Jakob och stephanie och tittade på bolibompa så hörde jag ett muller först sen skakade hela sängen det var riktigt otäkt. Pappa var där uppe han sa att det skakade i fönsterna riktigt mycket. Emilia låg och sov hon märkte inget.

Julafton

Snart är det julafton fy vad mysigt vi ska ha det vår lilla familj vi ska baka och ha så roligt på julafton. Sen kommer kanske Jasmin och hennes lila familj hit på kvällen och det ska bli super kul det med.  Min mamma ville inte komma för hon kan tyvärr inte ta med sig Felix just nu men det får bli sen en annan dag. Hon kan ju komma en annan dag. Så det blir bara Jag barnen och min älskade man och min kära pappa som firar jul detta året och det ska bli så skönt inget stres eller så man kan ta det i den takten man själv vill om vi vill äta julmat till frukost kan vi göra det :0)

Emilia är fortfarande dålig hoppas hon blir frisk till jul men det blir hon nog hoppas bara inte någon annan får det så att någon är sjuk på julen.

Jakob ligger i sängen och pratar för fullt mammas goding

Stephanie hon sitter här med mig den lille skiten hon växer och växer för varje dag hon är för god hon med mammas egen lilla prinsessa.


Peter är ute och går min älskling vad hade jag gjort utan dig va? Älskar dig jätte mycket

Pappa min stjärna han diskar hade aldrig klarat mig utan han heller han är min räddare i nöden älskar dig pappa du är min största idol.

Jag måste snart ta foto på alla i min lilla familj och lägga in här det får vi göra på julafton får ta upp stativet och sätta oss ner alla isoffan och fota oss alla.


Jasmin jag saknar dig jätte mycket vill att du ska vara här hos mig du är med en i våran familj älskar dig gumman och givet vis dina barn.

Sjuk

Jaha då fick man hämta min sötnos från skolan idag :0( Hon har feber tyvärr stakarn hoppas hon snart blir frisk igen.
Så jag är hemma själv med mina flickor. Jakob är på kluringen och har julfirande där han är en pepparkaksgubbe jättesöt är han. Pappa är på jobbet och har möte där och peter är på sitt jobb och jobbar. Vet ej vad jag ska skriva mer ha det bra kram från mig

Blablabla

Sitter och pratar med mamma i tele nu........................................





Men nu är jag färdig.. Idag har det inte hänt så mycket bara att jag passat sötisen Vanezza <3
Ska titta på Wallander om en timme gillar dom filmerna...

Idag ska vi mysa lite

Det var jätte fint igår på lusian dom var jätteduktiga. Idag ska jag och min man ut och äta Meffi ska vara hos en kompis medans vi ska äta och Emilia är hos sin kompis och Jakob är ju jivetvis med sin morfar.. Det ska faktiskt bli skönt att göra något bara jag och Peter själva. Tack alla för hjälpen..

Fredag

Vad ska man skriva i dag då?
Jakob har varit på kluringen idag till halv2 och emilia har varit i skolan till 20 över 11 Jag och steff har varit hemma och myst lite. Vi ska på lusia idag i emilias skola. Emilia ska vara tomtehund idag det ska bli kul att titta på henne. Det håller på till 21:30 så hon kommer att vara jättetrött sen ju. Sen imorgon ska jag och peter iväg vi ska ut och äta själva pappa ska ha jakob hemma det blir nog emilia också hon skulle igenkligen vara och leka med Tinia men Tinia är tyvärr dålig. Anna ska passa Stephanie. Så jag och Peter ska vara lite barnlediga i morgon härligt :0)

Nu har jag skaffat mig en blogg

Jaha de var detta jag aldrig skulle skaffa haha.. Hade typ inget att göra så jag bara skaffade mig detta för skojs skull. Får se hur länge detta är kul.. Jakob vill inte sova han bara drygar sig inne i sängen nu vet inte vad jag ska göra med honom.  Idag har det inte hänt så mycket var på bvc med Stephanie hon hade gått upp bra hon väger 6500 nu och är 64 lång hon är en riktig budda nu hihi..                  


RSS 2.0