lilla hästen plopp

Lilla hästen Plopp red uti galopp
backe upp och backe ner tills han inte orka' mer.
Till stallet gick han då, mumsa havre i en vrå.
Sen ska hästen sova sött, för han är så väldigt trött.

Fingerleken till sången:

Lilla hästen Plopp... Håll upp ena armen och "galoppera" upp och ner på
den med andra handens fingrar
Till stallet... Forma ett stalltak med händerna.
Mumsa havre... Håll upp ena handen som en skål. "Mumsa" i skålen
med andra handens fingertoppar.
Sen ska hästen... Luta huvudet mot händerna.

Detta är Meffis favo låt som dom sjunger på dagis

Nice

Så idag har man lämnat ungarna följt med Jasmin och ätit en underbart god frukost med min underbara pappa. Har precis klippt pappa så han inte har sitt långa hår så nu ser han ordenklig ut igen :0) Så nu är han och duschar och jag ska skriva upp vad vi ska handla idag. Måste ha citron till i morgon för då ska man sitta på mvc i 2timmar men som tur har jag ju sällskap av min underbara vän Marika. Nu får jag gå upp och skriva vad vi ska handla. puss och kram


Är det så du vill ha det?

Okej bra då vet jag det tack så jävla mycket. Fan vad skönt det kommer bli. Är så jävla glad för det du gjort mig så jag vet vad du är för en människa jävligt patetiskt lögnare är du. Du kan lika bra gå och dö fan vad nice det hade varit hatar dig så jävla mycket ändå så jag skulle bara vilja spy.

Nu ska jag å och göra något annat ha det bra alla eller kanske inte alla, Alla jag tycker om..


titta här

Jag gick igenom några gammla bilder titta vad jag hittade.



Men titta är det inte Marika och Meffi dom är ju riktigt goda vänner ;0)




Titta det går så bra så. Dom gillar värkligen varandra..



mys pys så söta ni är.


boende i bilen

Idag så har man nästan bott i bilen känns nästan så.. Emilia var jätte duktig hos tandläkaren idag hon lät dom ta bilder idag och tandläkaren berömde hennes tänder och sa att hon är jätte duktig på att borsta tänderna och att allt var rent och finnt.
Idag har jakob varit med dagis på en liten tur ut i skogen och det gick bra bara jag kom där i från så att han släpte mig, Han är riktigt jobbig och lämna han gråter och håller fast mig han vill värkligen inte bli lämnad. Det är riktigt jobbigt men det går över när jag kommer för att hämta han så leker han jätte bra. Meffi hon är jätte duktig hon bara går till fröknarna och sen är det inget med det hon blir inte äns ledsen..
Peter är hos Magnus idag och ska svätsa lite. Pappa ligger och villar nu..
Imorgon ska man lämna Jakob och Meffi en halvtimme tidigare imorgon för jag ska till mvc imorgon kl 09:00 ska göra den sista inskrivningen. Sen måste jag köra och handla imorgon måste handla creéps dom tog slut idag jag och Jasmin åt upp alla idag mums det var riktigt gott...
Jag har varit och hämtat ut mitt paket med som jag beställt beställt en olja som luktar riktigt porrigt peter ska få brova den på mig idag tror jag om han orkar :0) hehe ne nu ska jag ta och göra något annat puss och kram hej då






Eslöv

Idag så körde jag och Jasmin till Eslöv ja jag körde till Eslöv sen vad gjorde där det får ni veta en annan dag kanske kul hade vi igallafall och det känndes jävligt bra faktiskt att göra det.
Imorgon blir det av till tandläkaren med Emilia Jasmin ska följa med och vara en stötande hand.
Idag har jag fått mina creéps och det var jävligt gott. Det blir nog det imorgon med. Idag skulle vi igenkligen ätit brunabönner men det blev pizza peter bjöd på det mycket gott var det. Han ska ut och polera bilen snart så att den blir fin tills jag ska köra med den imorgon :0) Nu ska jag göra andra saker än att sitta här och skriva.. Tack för idag hej då


<3<3<3

Söndag och nu har man tittat på tv färdigt. Vi har kollat på känndisdjungeln tycker att det var modigt av catarina hurtig som åt allt det hon gjorde jag hade aldrig gjort det..

Har gjort om lite bilder som jag ska lägga in här tänte jag med nära och kära..


JAG OCH MIN ÄLSKLING. VI FÖR ALLTID






VÅRA ÄLSKADE BARN






FÖR ALLTID VÄNNER






JAG






MIN ÄLSKADE SYSTER BÄSTIS OCH MEFFI





JAG IGEN



Det var alla kommer göra om fler bilder sen när jag har tid skit kul är det..


Söndag

Jaha redan söndag suckar helgen har gått jätte fort. Så är det måndag igen imorgon då är det skola för Emilia..

Har fått ont i halsen så nu är det min tur att bli förkyld som ungarna är men man är ju med dom och vid dom 24timmar om dyngnet så det är inte konstigt om man blir smitad av dom.

Idag är jag i vecka 10 två veckor till sen är mani vecka 12 ska bli skönt att komma till den veckan så är risken för misfall mycket mindre.

Nu ska jag vila lite för Meffi sover middag och Jakob tittar på tv  och Emilia är hos en vän så jag får passa på att vila mig lite nu så att jag kan bli frisk fortare..


Fisk

Idag har jag och barnen ätit potatis och fisk och sås jätte gott var det Meffi åt som bara den jakob åt bara potatis Emilia tyckte så där om fisken men hon tyckte om potatisen och såsen. Peter är iväg idag med suck så vi fick äta mat själva idag med.



Fan vad det är skönt att få prata med en som förstår mig som lysnar och fattar vad man säger.

Sen så vet jag en hemlighet :0)


Yes

Idag har jag mått bra inget illa mående äntligen hoppas det håller sig nu :0) Idag så är det bara Meffi som varit på dagis Emilia har varit hemma för hon är lite förkyld men hon kommer att gå imorgon för det kommer hon klara så sjuk var hon inte.. Jakob stannade hemma för en annan anledning som jag inte orkar ta här men det var lite den som var förkylds fel jaja men han ska gå på dagis imorgon :0) nu ska jag gå och borsta mina tänder och lägga mig i sängen och titta på tv..


Måste säga det

Nu måste jag säga det det finns folk som redan vet men vad fan jag måste säga det än då jag är gravid är i vecka 9+2 idag så det är ju nattagammalt allt kan ju hända men jag var bara tvungen att få skriva av mig lite. Jag har mått illa idag under dagen inte alls kul men nu mår jag bra som tur e. Ska lägga in en bild på när jag plussade :0). Jag ska till mvc på torsdag den 17/9 och fortsätta att skriva in mig dom dellar upp det på två gånger nu. Detta var ju igenkligen inte menningen att bli på tjocken men så är det när manens sperma och mina ägg passar så bra ihopa fast man använder preventivmedel. Men sen efter detta barn kommer jag klippa av mina äggledare så att det inte blir flera 4ungar räcker och blir över hehe ne men det räcker men barn sen tycker jag vi ska ju ha plats att ha dom med ju tyvärr är här inget rum till denna som är på väg så om det nu blir något med detta så får man kanske flytta eller bygga ut vi får se vi vill ju bo på en gård det hade varit nice men man får se vad som händer. Det viktigaste är en bil där alla kan sitta det blir ju lite trångt med en vanlig bil för då får jag eller Peter stanna hemma om vi ska göra något eller köra med två bilar och det är ju inte så ekonomiskt.. Nä nu ska jag sluta skriva så detta inte blir allt för långt.. Ha det bra puss och kram

rätt starkt plus.


9

Jaha då har älsklingen Marika varit här och Pink det var roligt. Vi ska träffas imorgon med :0)

Igår träffade jag Anna min älskade syster och bästis jag fick jätte söta kläder av henne tack så mycket.

Emilia kom hem precis och är på ett jätte dåligt humör suck vad det är jobbigt när hon är det, det blir så tråkig stämning här hemma.
 Nu ska jag gå och fixa saker ha det bra puss och kram


Cecilia

Ett stort GRATTIS till dig och Fredrik till eran son som kom idag kl 5 imorsse och grattis till Nathalie för att du blivit stora syster.


Allt möjligt

Jaha då ska man snart iväg för att fixa lite saker innan bion. Är sugen på creéps tror att jag ska handla det sen så jag kan äta det iveckan. Jag hoppas på att jag får besök iveckan så man sliper vara själv hemma eller det är jag ju inte barnen är hemma i morgon sen har jag ju pappa med hemma ju. Emilia ska till skolan hela veckan.

Fan vad man är sugen på allt möjligt inte just nu bara på creéps fast jag mår illa konstigt men men det är som det är just nu.. Trött som fan kommer somna på bion hehe nej det ska jag inte göra..


Bio

Idag ska man på bio med Emilia och Jakob kommer inte håg vad den heter vi ska titta på bra va haha. Men det är en film för barnen och dom tycker det ska bli kul det är en tred film tecknat. Meffi får stanna hemma med morfar så dom ska mysa lite..


Jag heter Cindy

Barnen är för roliga just nu är dom i Jakobs rum och leker dagis. Jakob kommer in springande till emilia och Meffi och säger jag heter Cindy hahaha varför just Cindy hehe jaja tur att han har fantasi den killen nu ska jag störra mina älskade barn för klockan är mycket och Jakob måste sova nu. Puss och kram


Chokladbollar

Idag har jag, Jakob och Meffi gjort chokladbollar mums vad det var gott vi fickade dom när Emilia kom hem och hon tyckte med dom var goda. Idag blir det korvstroganoff till mat vi får se om vi har potatis eller ris eller makaroner till..

Idag kommer inte pappa hem han ska sova borta för han ska ha fest på sitt jobb han kommer hem imorgon igen..
Jakob leker helekopter eller något han ligger i våran säng och leker.
Meffi sitter på golvet och har hicka det är bara tredje gången idag hon har hicka.


Ja och man mår illa som vanligt men det är väll det man ska göra nu förtiden suckar.

Vi får se om jag och Jakob bakar något på måndag han ville baka hjärtan kaker vi får se han är riktigt huslig med att baka och sånt hehe Det kommer bli bra kille av han han kommer bli en riktig man av han när han blir stor..
Nu hör jag vad han leker han leker små ainstens eller hur det stavas jaja det är inte lätt..

Nu ska jag gå och fixa kaffe till min man annars får jag höra det va inget kaffe idag heller hehe puss och kram


Konsum

Idag var jag på konsum när jag hade hämtat barnen så står jag i kassan och ska betala så blev det 142,50kr så betalade jag med en 500krså frågade hon i kassan om jag hade 2kr och 50örejag hade och jag hade bara 2kr men så var där en jätte snäll man som sa här jag har 50öre men först ville jag inte ta imot det för jag tyckte det behövdes inte men han tyckte det så jag tackade jätte mycket så slap jag massa skramell i börssen. Så jag vill tack han så jätte mycket ett stort Tack. Det är tur att där finns trevliga människor. Jag hade faktiskt gjort lika dant om jag hade haft en 50öring. Nu så har min älskade man tänt kaminen och det är så skönt. Älskar dig Peter.


Onsdag den 2/9

Så då har man lämnat Jakob och Meffi. Emilia gick till skolan själv idag hon tyckte det var riktigt roligt. Jag ringde och prata med henne tills hon var i skolan hon ville gå hem sen också så det får hon göra.. Meffi blev ledsen när jag lämnade henne men det går fort över igår gungade Anna henne och hon tycker det är så kul.. Jakob gick jätte bra att lämna idag han är så duktig bara han får vara med att lämna lila syster först så går det mycket bättre att lämna honnom för då ser han att jag lämnar Meffi kvar och inte bara han. Saknar min man jätte mycket.. Det känns jätte konstigt att vara själv hemma med inga barn alls.

Snart kommer sötisen Marika det ska bli skönt att få någon att prata med. Men det kommer kännas konstigt att träffa henne nu när ingen av oss har barnen hemma vi får se hur mycket vi har att prata om vi kanske bara sitter och är tysta men det tror jag inte när det gäller mig och Marika vi kan inte vara tysta hehe. Nu ska jag göra kaffe till Marika skriver kanske sennare puss och kram..


RSS 2.0