Snart hämta mina älsklingar

Jaha då ska jag snart köra iväg och hämta mina underbara barn.
Idag ska prinsessan rida. Och på lördag ska Anna komma hit för att sova över här kul för Emilia..

Idag ska man göra hemmalagad Pizza det ska bli riktigt gott det var längesedan vi åt det. Nä nu ska jag fixa till mig och sen måste jag köra ha det bra puss och kram


Tandläkaren

Har sån jävla tandvärk idag så det inte går och tänka. Ska snart till tandläkaren jag vill inte tycker inte om dom.. Jaja det är tur att vi har dom hälre att gå dit och fixa min jävla tand än att ha så här ont..

I lördes var vi ju iväg. Vi stack till Ängelholm och gick på tågmuseum barnen uppskattade detta jätte mycket och Jakob ville inte där ifrån kommer bilder på det sen när vi var där måste bara lägga in dom i datan.. Sen efter vi var där åkte vi till helsingborg och åt på mc och sen tog vi båten över till helsingör och det illade barnen mycket det med Meffi tyckte det var jätte kul med vattnet. Kommer bilder på det sen med..

Om en timme ska jag till Tandläkaren usch jag vill inte.. Emilia har faktiskt varit jätte duktig idag och hjälpt mig mycket så snällt vist Jakob och emilia var inte tysta när Meffi skulle sova så hon fick bara en timme idag mend et är alltid något hon ska inte klaga. Men hon kommer vara svår att ha vaken till kl 18:00 idag..


Lördag

Idag ska man hitta på något med alla ungarna museum blir det kanske ungarna älskar det. vi kanske inte är normala men vi tycker det är rätt kul i denna familj och gå på museum hehe
Vi får se vad vi hittar på men något blir det igalla fall jag kanske åter kommer med vad vi gjort. Puss och kram


Vilken dag

Usch vilken dag säger jag en har varit riktigt jobbig men ändå rolig.
Började med att gå upp kl 04:00 suck vad tött jag var, Vi körde 04:30 då var man lite piggare men det gick snabbt över. Jag somnade ibilen jag säger det bara vilken jävla obekväm bil jag har att sova i jaja man ska ju inte sova i bilen jag vet men jag var sååå trött. Tycker synd om Peter som fick köra han var med trött. Men vi var frame i ullared kl:06:45 då satt vi kvar i bilen och åt frukost som vi hade med oss gott var det. Sen gick vi mot affären och där var kö men det gick rätt snabbt att komma in vi stod ca 10 minuter om inte kortare. Sen när man kom in så fick man sig en chok fan vad folk där var allså där började paniken krypa fram igen tråkigt nog vi gick ner till elektoniken och kolla där och sen där var det kört för mig jag var bara tvungen att gå på toa så det var bara till att skynda sig där nere och sen gick vi upp,Peter stod kvar inne i affären när jag gick och leta toa. Jag hittade kundtoan och gick in där. Sen kunde vi handla färdigt men gud vad det var jobbigt med alla människorna dom var ju fan inte kloka dom viste fan inte vad hänsyn var tror jag fick 5vagnar påkörda på mig och sådär 4armbågar sen trängde dom sig hella tiden. Där var mest folk vid barnkläderna och leksakerna. Men det blev 5bar byxor till Emilia och en tjol. Till Jakob blev det 2par byxor. Meffi blev det inga kläder men det är inte akut med det till henne. Sen blev det pressenter och Julklappar till barnen. Vi är inte riktigt färdiga än men väldigt snart.. Sen när vi var färdiga i affären så gick vi ut till bilen och la in gregorna och sen gick vi och tittade i dom andra affärerna och snacka om jag var rikgtigt trött på affärer när jag hade kommit fårn g-kås men Peter ville så det var bara till att följa med han.. Sen körde vi mot landskrona till öb där för att köpa ett stort flyggplan till Jakob som han vill ha.. Sen körde vi till centersyd och gick där lite och sen hem fan vad glad jag var när vi var på väg hem det var riktigt nice.

Nu ska jag gå och duscha så man pignar till lite. Puss och kram


Sugen

Jaha då är man 28 år idag då 2 år till sen är man 30 :0) jag längtar inte till den dagen för jag vet att jag kommer få igen för allt jag har gjort på pappa och peter när dom har fylt gämt hehe. Jaja det får man ju ta det har ju varit kul då ju när man inte är ofret själv hehe..

Är grymt sugen på något just nu vet bara inte på vad usch nu kommer säkert suget efter allt söt och så har ju haft tur med det nu i början av graviliteten.
Iförgår fick jag höra på bebisens hjärtljud så nice de var så jävla skönt och få bekreftelse att där är något som lever.
Var ju lite orolig i och med för ca två veckor sedan när jag hade duschat Jakob och Stephanie då fick jag en liten blödning men den slutade ganska direckt. Men man blir ju ändå orolig.
Nä nu ska jag fixa lite saker puss och kram på er alla


Snart ett år äldre

Idag är det ridning igen för den stora. Peter ska ha Jakob och Meffi. Imorgon blir jag ett år äldre så jävla nice ska inte ha något party kanske bjuda dom närmaste när man fått pengar då blir det smörgåstårta så gott är så sugen på det nu..
Jag har haft en mycket speciell vän här idag och det var riktigt kul att träffa dig Marika men du får ta det lugnt när du backar hehe skoja bara love you gumman.
Snat sluta Emilia i skolan så nice. Nu ska jag ringa söta Cissi.
Ha det bra puss och kram


God middag

Idag har man först varit hos grannarna jätte trevliga var dom ska dit igen på fredag. Jakob gillade värkligen att vara där och Meffi var nte alls blyg. Deras älsta son hade vattkopper så därför var vi där så nu är det bara att vänta och se om det kommer några prickar på Jakob eller Meffi förhoppningsvis kommer där på båda.
Sen gick vi hem och gjorde typ inget, Senare blev det middag och det blev hemmagjord planka jätte gott var det. Barnen åt pankakor det var en favorit för Jakoboch Emilia men inte för Meffi så hon fick potatismos som blev över och sen fick hon äta av min mat med för jag årkade ändå inte äta allt det. Pappa är med sin lillasyster och hennes man och kollar på teater i malmö, Dom tittar på Svensson Svensson sen skulle dom äte pizza efter åt. Nu ska jag gå och kalla in Jakob till sängen för han är nog jätte trött han vaknade kl 06:00 idag och väkte Meffi suck säger jag bara han är en morgon pig lite pojke. Puss och kram


Torsdag

Idag är det Torsdag och Nils har namsdag så Grattis Nils på din namsdag.
Annars sitter jag bara här nere och fördriver tiden till kl ska bli kvart i nio så jag kan köra och lämna barnen. Emilia är redan lämnad. Meffi sitter i mitt knä som vanligt och leker med almenakan. Jakob sitter där uppe och tittar på mussesklubbhus och hostar lite.. Sen när jag kommer hem efter dagis ska jag vila mig lite faktiskt för jag är så trött idag.
Igår gick det jätte bra med ridningen för Emilia och körningen för mig fast det var mörkt när jag körde hem. Gillar inte så mycket att köra när det är mörkt men det gick bra.
I morgon så ska Emilia ha en kompis med sig hem Maja heter hon hon går också på ridskolan hon är jätte duktig men hon har gått några år längre en Emilia. Nu får jag sluta och skriva. Ha det bra
Puss och Kram


Ridskola

I dag blir det ridskola bara jag och Emilia ska ditt.


Idag har det gått jätte bra att lämna Jakob på dagis, Meffi är inga problem med alls.

Imorgon ska jag på inskolningssamtal för Meffi.

Nu så ska jag mysa lite med barnen innan jag och Emilia sticker

Puss och kram


Tjejkväll

Idag ska jag till Jasmin och ha Tjejkväll med Linnette och Jasmin. Det kommer bli jätte trevligt längtar redan dit nu.

Nu ska jag gå upp och äta frukost puss puss


Oj då

Det var ett tag sen jag skrev men haft röven full eller det har jag kanske inte där lurades jag har bara inte haft tid ork eller lust att sitta och skriva alltid.
Är jätte arg på en person just nu du är en jävla nolla så du vet ditt jävla svin att du bara lever din jävla padda.
Fördärvart mitt och andras liv din lilla apa. Så nu fick jag skriva det skönt var det igalla fall. Har en hemlis med en kompis som jag inte får säga hahahaha det var jag med tvungen att skriva bara för att göra er riktigt nyfikna för det är sååå kul...
Jag är så trött idag hoppas att snart min pappa kommer hem så man kan åka till citygross och handla lite med min man. Barn kan fan ta koll på en haha och jag ska ha en till hahaha men dom är fan goa dom små liven.
Jag kan inte fatta att jag ska bli fyra barns mamma det är ju inte klokt det trode jag aldrig jag har sagt att jag ska ha tre men så blev det inte hehe Vem vet vi kanske får en till efter denna haha NEJ det ska vi inte det räker sen kanske hihih..


RSS 2.0