stayat hotell

Ja då sitter man här på hotellet och bara slappar. När vi kom så åt vi med pappa här uppe han tyckte det var riktigt finnt här..  Sen gick jag och peter till choklad fabriken och handlade vårat favo chklad sen gick vi upp och lämnade det så fick jag bytta skor med.. Sen gick vi en runda i malmö och nu är vi tillbaka igen. Fan vad det finns skumma folk allså here gud.  Nu ska jag dricka en cider har redan druckit en cider mmm vad gott. Struntar i sälskapet det ska inte störra mig inte hehe. Puss på er tack Anna för att du är en sådan bra vän och syster

Fredag

Idag är det fredag jippi..Idag åker jag och Peter iväg så skönt det ska bli. Fanskapet verkar hålla sig bårta men det kanske kommer när vi är där jaja det får man ju ta då ju. Det är inget man kan bestämma över ju.

Jakob är hos mormor och dom ska till zoo  idag i danmark det tror jag att jakob kommer att gilla..
Pappa ska ha Meffi hela helgen dom ska bara mysa och bussa.
Emilia är hos moster och gör massa roligeter.

fan vad störigt

Nu är jag både glad och arg fan varför vi ska ju i väg på fredag och så får vi sälskap det är ju inte kul ju hoppas det sälskapet inte är där hela tiden fan vad jobbigt eller ja jag får ju stå ut med fanskapet ju men just när vi ska ha det så lugnt och skönt och mysigt jaja då fördärvar vi det med lite sälskap suck blir så trött


Bilder

Här kommer lite bilder som jag lovat



När jag hadde linserna.

Grattis

Grattis Marika och min Farmor och Kim ni fyller år denna fantastiska dag Marika blir 26 framor blir 76 och kim blir 21.

Saknar min dotter som är i norrköpinge men hon kommer ju hem efter när jag och min man har varit och
haft det mysigt.


Så har man varit och handlat present till Meffi idag ska handla något till Emilia på torsdag.. Hon har ju fått men ho får något litet till :0)

Emilia

Imorgon lämnar Emilia skåne och åker till Norrköpinge till sin moster Ariann och Jakob ska till sin mormor på torsdag om han vill det. Han vill inte nu men vi får se vad som händer sen. På torsdag ska jag och pappa och Meffi köpa present till Emilia och Desiree och Meffi så det är färdigt.

Hur dum får man vara

Så lurad man blivit here gud vilken idiot jag har varit trodde att jag gjorde rätt men icke. Men men det är ju gjort det går ju inte att vrida tillbaka klockan som man vill ibland..

Linser

Jaha då har man blåa linser på sig nu det känns lite konstigt men vänjer sig nog sen tror jag. Kommer bilder på det sen min fotograf är inte ledig förtillfälet...

Jaha då är det fredag imorgon igen fan vad nice såå skönt pappa börjar med semester nu :0) det ska bli kul att pappa och jag kan hitta på något sen nästa vecka. Det får bli skånesdjurpark en dag tycker jag måndag eller tisdag vi får se...

Undra om peter är färdig nu nej det va han inte tråkmåns han e :0) ne skoja bara. Nu ska jag snart gå upp till dom andra barnen Jakob ska bara somna först sen så ska jag gå upp till emilia och ted och meffi...

Emilia och Ted ska snart också gå och lägga sig och sova ska dom...
Ha det bra kram

säg vad ni tycker


Tack

Igår var jag hos min underbara syster och Meffi fick sin första födelsedagspresent en gå vagn ut av låsas mormor Tack så jätte mycket hon tyckte den var riktigt rolig.

så nu är man nästan blond igen måste bleka det en gång till men sen blir det bra :0)

Mikepik

Det är klart jag älskar mina vänner och utan er hade jag heller inte klarat mig så tack så jätte mycket att ni finns. Min älskling Marika är helt underbar längtar tills att vi träffas igen så vi kan pata lite skit som vi brukar göra. Och så vill jag ju se deras nya bebis ju :0) Hoppas vi kan träffas iveckan puss på dig älsklingen...

Bra

Fan vad jag har det bra igenkligen jag har Hus och man och underbara barn jag har det bra jag. Jag har en underbarn Pappa och en underbar man som älskar mig för den jag är och barnen gör det samma. och jag älskar dem jätte mycket hade det inte varit för dom så hade inte jag varit här nu. Älskar er jätte mycket ni är mitt allt utan er finns inget..

snurre durr

hehe det var längesedan man sa detta snurre,,,,,,,, Durr det är bara jag och en till som fattar hehe det var tider det det glömmer man inte i första taget. Fan vad skönt om man hade kunnat gå tillbaka i tiden det hade varit så bra ibland..

Saknar dig syster Anna hoppas du hade kul med din bror i dag på bion.

Jippi

Fredag idag så skönt det blev ingen sjöbo idag men det gör inget.. Igår var jag hos Cissi vi var ute med vovarna och ungarna. Emilia var hos Ted och lekte. Jakob och Nathalie dom lekte och hade kul så gulliga dom e.. Imorgon ska kanske vi till svärmor så Jakob får köra fyrhjuling ska bli skoj. På söndag blir det traktorpullingen det ska vi gå på Jakob tycker det ska bli skoj. Meffi får stanna hemma med morfar så åker Emilia och Jakob och Peter och jag..  Ska bli skönt sen när jag och Peter är i vägoch ska bara ta hand om varandra från fredag till söndag så jävla nice. Snart är det kalas för Emilia och Meffi det ska bli kul att träffa fadrana till Emilia och Meffi och dom andra gästerna så klart men det var så längesedan jag träffade Jessica och Anna fast man bor rätt så nära varandra så blir det inte så ofta ändå tråkigt nog. Det är ju inte så långt som det är att träffa Doodan och Fredrik men man träffar dom typp lika mycket tyvärr det skulle varit mer vill jag. Men snart kommer Doodan ner så kul vi ska hämta henne :0) men det är en hemlis så det får ingen säga till någon. Tycker vi alla kunde flyttat och bott i ett stort hus tillsammans så hade vi träffat varandra oftare eller vad tycker ni?
Nä nu ska vi gå upp och kolla på en nyare wallander film. Ha det gött puss och kram

Cecilia

Var hos min vän Cissi igår det var riktikt roligt. Hon ska ha bebis om 2månader och det syns inte alls på henne hon har en riktigt gullig liten mage. Jakob och Meffi dom lekte och hade kul Nathalie var lite blyg men det kommer nog vi ska komma flera dagar. Vi sa det att vi skulle ta oss i kragen och börja träffas mer och det tycker jag.. Det är många man säger så med men det blir alldrig tråkigt tycker jag men denna gången ska det hållas. Ringde Jessi i går men där var ingen hemma får prova igen idag hoppas hon svarar.

Snart ska Emilia i väg igen till Ariann och Jakob ska till mormor och Meffi ska vara hemma sen ska morfar passa henne för jag och Peter ska iväg det ska bli jätte skönt för vi ska vara borta hela  helgen det kommer bara vara han och jag så skönt..
Nu ska jag gå upp och fixa i hemmet lite ha det bra kram

Vet inte

Tycker inte om att inte veta suck jag blir så knäpp måste ha reda på om det får ta ett snack med henne imorgon.. Men jag vill veta nu ju.. Ja ja snart iväg med min älskling bara han och jag. Om 18dagar bara.. nu tänker jag ringa till Jessica och snacka med henne lite ha de

19 dagar kvar

Fan vad nice gött. Hoppas dessa 19 dagar går fort för jag längtar så.

Tack Doodan

Tack så mycket för hjälpen med bloggen. Den blev jätte fin..

Jaha vad har hänt i helgen då i fredags hände det inte så jätte mycketmer än jag och peter och ungarna var i väg och köpte crosskläder till Jakob.
Sen i Lördags var vi hos svärmor så fick Jakob köra sin fyrhjuling han tyckte det var jätte skoj. Emilia fick me prova och hon tyckte me det var kul..
I söndags  igår då allså var vi hos svärmor igen men då var inte Emilia me hon ville leka med en kompis som hon skulle sovit över hos men det blev inte så för hon var en tramsa och ville hem.. Men Jakob körde som bara den och tyckte det var skoj.. Sen grillade vi och det blev mycket gott...

UNDER REDIGERING AV NATALIE!!

Hej gott folk
Nu kommer min sida se lite skum ut eftersom den håller på och fixas fram och tillbaka. Försöker få den så bra som möjligt!
Hoppas ni min läsare inte kommer störas av detta.
Detta ska väl va ordnat inom några dagar, då det tar lite tid eftersom det är semester dagar...

Ha Det fint!!!

smörgåstårta

fan vad det var gott eller hur natta? Idag är  Natalie och hennes gubbe och deras kompis här. Dom sitter där uppe och snackar massa skit medan jag är här nere och lägger Jakob och Meffi men jag tror att jag kan gå upp nu igen :0) det värkar som Jakob har somnat och Meffi med.. Vi har hunit med mycket vi har spelat kubb och ätit smörgåstårta.. Nu ska jag gå upp..

Fan vad onödigt

Vad va det bra för att slå sönder min pappas bilruta. JÄVLIGT OMOGET gjort.  Vad har min pappa gjort?? Han som är den snällaste på denna jorden.. Jaja man hoppas att få veta vem som gjort detta.

Igår var man på hörbymarknad med min älskade vän Marika och hennes barn det var väldigt roligt. Tack gumman för igår.
Idag skulle man dit med mamma och hennes grane men det går ju inte för pappa skulle köra och lämna dom sen men han kan ju inte ta bilen.. Så då kunde dom inte komma. Tycker bara synd om barnen dom hade faktiskt set fram imot att träffa sin mormor. Men vi får gå ner själva idag om där inte är någon som vill följa med.




RSS 2.0